Värikkäitä kyniä purkissa

Koulutus: Mielenterveyden ensiapu 1 17.–18.3.

Vilma 12.02.2018

Yeesi järjestää yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa Mielenterveyden ensiapu 1 -kurssin Allianssi-talolla Helsingissä. Koulutus on tarkoitettu kaikille Yeesin vapaaehtoisille, yhteistyökumppaneille sekä Yeesin toiminnasta kiinnostuneille.

Koulutuksessa osallistuja saa tietoa mielen hyvinvoinnista ja siihen vaikuttavista tekijöistä, rohkaistuu huolehtimaan omasta ja läheisten mielenterveydestä sekä saa taitoja selvitä elämään kuuluvista vastoinkäymisistä. Lue lisää koulutuksesta Suomen Mielenterveysseuran verkkosivuilta. Kouluttajana toimii Senja Multala.

Koulutus on osallistujille ilmainen. Koulutukseen kuuluvat aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen. Koulutustila on esteetön. 

Aika 17.–18.3.2018. klo 9–16

Paikka Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Ilmoittautuminen 4.3. mennessä tämän linkin takaa

Lisätiedot info@yeesi.fi

Yeesi on kumppanina Suomen Mielenterveysseuran valtakunnallisessa mielenterveysosaamista vahvistavassa hankkeessa. Kaksivuotisen hankkeen aikana järjestetään Mielenterveyden ensiapu -koulutuksia jopa 50 000 kansalaiselle ja ammattilaiselle. Hankkeen puitteissa Yeesi järjestää Mielenterveyden ensiapu -kursseja vuosina 2017–2018.