Yeesin vapaaehtoisia sirkustyöpajassa

Osallistu toimintaan!

Yeesin työ perustuu ennaltaehkäisevään ja edistävään otteeseen. Teemme voimavaralähtöistä mielenterveystyötä ja haluamme edistää nuorten hyvinvointia positiivisella otteella, nuorilta nuorille. Nuoret vapaaehtoiset ovat tärkeä voimavaramme ja vapaaehtoistoiminta on yeesiläisten itsensä näköistä.

Voit osallistua positiivisen meiningin toimintaan sinua kiinnostavalla tavalla ja silloin, kun sulle sopii parhaiten. Ota meihin yhteyttä ja keksimme yhdessä kiinnostavaa tekemistä.

Jäsenenä pääset päättämään siitä, mihin suuntaan Yeesiä tulisi kehittää. Saat vuosittain kirjeitä mitä meille kuuluu ja tuet jäsenmaksulla nuorten mielenterveyttä. Liity jäseneksi!

Vapaaehtoisena pääset edistämään nuorten mielenterveyttä käytännössä. Voit osallistua kouluvierailuihin, järjestää tapahtumia tai kehittää muuta toimintaa. Vapaaehtoistoiminta onnistuu myös verkon välityksellä. Voit kirjoittaa blogeja, pävittää Instagramia tai Snäpätä Yeesin tilillä. Lue kuvaukset vapaaehtoistehtävistä tai ehdota omaa tapaasi!

Yeesin vapaaehtoisia on ympäri Suomea. Livenä toimintaa on eniten pääkaupunkiseudulla sekä Vaasassa, Savonlinnassa ja Kuusamossa, joissa käynnistetään syksyllä 2017 kaikille nuorille avointa Yeesi-toimintaa.

Tule mukaan toimintaan täyttämällä vapaaehtoisen liittymislomake tai kysy lisätietoja!

Valtakunnallinen Yeesi: annika(a)yeesi.fi
Vaasa: yeesi(a)pohjanmaankriisikeskus.fi
Savonlinna: piia.immonen@slnkriisikeskus.fi
Kuusamo: pohjoisennose(a)hotmail.com