maalipurkit

Harrastustoiminta

Yeesin yksi toimintamuoto on tarjota 13-29-vuotiaille nuorille matalankynnyksen harrastustoimintaa Helsingissä. Yeesin harrastustoimintaa toteutetaan nuorilta nuorille periaatteella ja nuorten toiveita kuunnellen. Toiminnan keskeisenä ideana on, että se vahvistaa nuoren omia voimavaroja ja mielenterveyttä. Harrastustunnit ovat kaikille nuorille avoimia ja maksuttomia. Niihin voi tulla tutustumaan, vaikka ei olisi aiempaa harrastustaustaa.

Yeesin on järjestänyt kevään 2018 aikana sirkustunteja ja graffitaidepajoja. Sirkustunnit päättyivät 9.4.2018 ja niitä järjestettiin yhteistyössä Sirkus Magentan kanssa. Graffitipajat jatkuvat edelleen ja niitä järjestetään toukokuun loppuun asti. Harrastustunnit ovat kaikille nuorille avoimia ja maksuttomia. Graffitipajoihin voi tulla siihen aikaan kuin itselle sopii – yksin tai kaverin kanssa.

Graffititaide

Yeesi järjestää yhteistyössä Supaflyn kanssa graffiti- ja katutaidepajoja joka torstai klo 15-19 Helsingin Taidemuseolla (HAM), osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 8. Pajat kytkeytyvät osaksi HAM:n päänäyttelyä Graffiti.

Miten mukaan?

Harrastustunneilla on aina paikalla lajin ammattitaitoinen ohjaaja ja Yeesin harrastuskaveri huolehtimassa siitä, että ilmapiiri tunneilla on positiivinen ja turvallinen. Harrastustunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Graffitipajoihin mukaan pääsee vain tulemalla paikalle mihin aikaan vain klo 15-19 välisenä aikana.

Yeesin kaikki ajankohtaiset tapahtumat harrastuksista löydät Yeesin menovinkeistä. Lisätietoa saa myös laittamalla viestiä sähköpostilla sara(a)yeesi.fi tai Facebookissa Yeesin Saralle. Lisäksi kannattaa seurata Yeesin sometiliä esimerkiksi Facebookissa.