maalipurkit

Harrastustoiminta

Yeesin yksi toimintamuoto on tarjota 13-29-vuotiaille nuorille matalankynnyksen harrastustoimintaa. Yeesin harrastustoimintaa toteutetaan nuorilta nuorille periaatteella ja nuorten toiveita kuunnellen. Toiminnan keskeisenä ideana on, että se vahvistaa nuoren omia voimavaroja ja mielenterveyttä.

Yeesin kevään 2018 harrastuslajit ovat graffititaide ja sirkus. Harrastustunnit ovat kaikille nuorille avoimia ja maksuttomia, jonne voi tulla silloin kuin itselle sopii – yksin tai kaverin kanssa.

Graffititaide ja sirkustunnit

Yeesi järjestää yhteistyössä Supaflyn kanssa graffiti- ja katutaidepajoja joka torstai 18.1 alkaen klo 17-20. Graffitityöpajat järjestetään Toimintakeskus Hapessa, Supaflyn katutaidetoimistossa (1.kerros). Osoite on Sörnäisten rantatie 31, 00540 Helsinki. Pajat ovat sisätiloissa ellei toisin informoida, joten rennot sisävaatteet sopivat pukeutumiseen.

Yeesin ja Sirkus Magenta ry:n sirkustunnit alkavat 12. helmikuuta. Tunnit ovat joka maanantai klo 17-19 Jätkäsaaren peruskoulun liikuntasalissa 9.4.2018 saakka. Osoite on Rionkatu 8, 00220 Helsinki. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, tunneilla harjoitellaan paljain varpain. Myös vesipullo on hyvä olla mukana.

Harrastustunneilla on aina paikalla lajin ammattitaitoinen ohjaaja ja yeesin apuohjaajia huolehtimassa siitä, että ilmapiiri tunneilla on kannustava ja turvallinen. Harrastustunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja aikaisempaa kokemusta lajeista ei tarvitse olla. Mukaan saa tulla aina kokeilemaan ja tutustumaan!

Yeesin kaikki ajankohtaiset tapahtumat ja lisätiedot harrastuksista löydät Yeesin menovinkeistä. Lisäksi kannattaa seurata Yeesin sometiliä esimerkiksi Facebookissa.