maalipurkit

Yeesin harrastustoiminta

Yeesin yksi toimintamuoto on tarjota 13-29-vuotiaille nuorille matalankynnyksen harrastustoimintaa Helsingissä. Yeesin harrastustoimintaa toteutetaan nuorilta nuorille periaatteella ja nuorten toiveita kuunnellen. Toiminnan keskeisenä ideana on, että se vahvistaa nuoren omia voimavaroja ja mielenterveyttä. Harrastustunnit ovat kaikille nuorille avoimia ja maksuttomia. Niihin voi tulla tutustumaan, vaikka ei olisi aiempaa harrastustaustaa. Yeesin harrastuslajeihin ovat kuuluneet sirkustunnit ja graffititaidepajat. Graffitipajat ovat käynnissä tälläkin hetkellä ja ne jatkuvat läpi kesän 2018 Helsingissä.

Graffititaide

Yeesi on järjestänyt graffititaidepajoja yhteistyössä Supaflyn kanssa vuosina 2013-2016. Tällä hetkellä pajoja järjestetään joka torstai klo 15-19 Toimintakeskus Hapessa, joka sijaitsee Helsingin Suvilahdessa. Hapen osoite on Sörnäisten rantatie 31.

Miten mukaan?

Harrastustunneilla on aina paikalla lajin ammattitaitoinen ohjaaja ja Yeesin työntekijä tai Yeesin harrastuskaveri huolehtimassa siitä, että ilmapiiri tunneilla on positiivinen ja turvallinen. Harrastustunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Graffitipajoihin mukaan pääsee vain tulemalla paikalle mihin aikaan vain klo 15-19 välisenä aikana. Pajasta voi myös lähteä silloin, kun itselle sopii.

Yeesin kaikki ajankohtaiset tapahtumat harrastuksista löydät Yeesin menovinkeistä. Lisätietoa saa myös laittamalla viestiä sähköpostilla sara(a)yeesi.fi tai Facebookissa Yeesin Saralle.