Tyttö käärii Yeesi-hupparin hihoja

WANTED: Viestinnän ja osallisuuden koordinaattori/ Keksi oma titteli

Suomen Mielenterveysseura ry on saanut yhdessä EHYT ry:n ja Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry:n kanssa Opetus- ja kulttuuriministeriöltä valtionapukelpoisuuden nuorisotyön osaamiskeskuksen muodostamiseen. Osaamiskeskukset kehittävät ja edistävät nuorisoalan osaamista, asiantuntijuutta ja tiedonkulkua nuorisolain mukaisesti.

Etsimme tiimiimme koordinaattoria, jolla on visiota viestinnästä ja siitä, kuinka nuoret voisivat osallistua mielenterveyden edistämiseen. Työaika jakaantuu 50% nuorisotyön ammattilaisille suunnatun osaamiskeskustoiminnan ja 50% viestinnän kehittämiseen. Kyseessä on uuden karhea tehtävänkuva. Tehtäviin kuuluu suunnitella ja järjestää koulutuksia mielenterveyden edistämisestä yhdessä nuorten kanssa, koota nuorten verkosto arvioimaan osaamiskeskuksen toimintaa sekä suunnitella ja kehittää Yeesin viestintää yhdessä muiden työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu tiivis yhteistyö EHYT ry:n ja Suomen Mielenterveysseuran osaamiskeskustiimien kanssa. Työhön liittyy satunnaisia matkoja, ilta- ja viikonlopputöitä. 

Yeesi tekee edistävää mielenterveystyötä nuorilta nuorille periaatteella. Toimintamme ydintä on voimavaralähtöinen mielenterveystyö sekä mielenterveyden näkyminen ja edistäminen ihmisten arjessa. Meillä on 220 vapaaehtoista ympäri Suomea. Yeesissä työskentelee neljä työntekijää, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään.

Jos sinulla on seuraavaa osaamista, voisit olla etsimämme tyyppi!

 • Sinulla on kokemusta ja näkemystä nuorten osallisuuden vahvistamisesta.
 • Ymmärrät, mistä mielenterveyden edistämisessä on kyse.
 • Osaat rakentaa ja pitää kiinnostavia ja vaikuttavia koulutuksia.
 • Sinulla on monipuoliset viestinnän taidot ja sosiaalinen media on sinulle mahdollisuuksien avaruus.
 • Sinulla on takana korkeakouluopintoja.
 • Olet nopea oppimaan uusia asioita.
 • Olet joustava ja siedät epävarmuutta.
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot.
 • Et pelkää heittäytyä tilanteisiin ja keksiä ratkaisuja uusiin haasteisiin.

Eduksi laskemme:

 • Olet hankkinut koulutusta tai työkokemusta kehittämistyöstä sekä edistävästä mielenterveystyöstä.
 • Olet tehnyt töitä tai vapaaehtoishommia järjestöissä.
 • Viestintä sujuu sinulta myös englanniksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Välittömiä etuja meillä ovat tekemisen vapaus, mahdollisuus oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä huippukivat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Meille ensisijaisen tärkeää on työntekijöiden työhyvinvointi, joten tarjoamme virkistystä, liikuntatunteja, työnohjausta ja kouluttautumismahdollisuuksia. Työpiste sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Työehdot

Työ on projektiluontoinen määräaikainen kokopäivätyö vuoden 31.12.2018 asti, jonka jälkeen sopimusta on mahdollista jatkaa rahoituksesta riippuen ainakin osa-aikaisena vuoden 2019 loppuun saakka. Työsopimuksessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa huhtikuussa tai sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus on 2500e/kk.

Tehtävään valitun henkilön tulee toimittaa ajan tasalla oleva rikosrekisteriote. Velvoite perustuu lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Hakuohjeet

Emme palkkaa työhistoriaa vaan tulevaisuutta, valmiuksia, intohimoa, motivaatiota ja sopivuutta toimintakulttuuriimme.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@yeesi.fi 8.3.2017 mennessä. Haastattelut järjestetään 19.3.2017 ja 20.3.2017 Perustele hakemuksessasi, millä perusteella koet olevasi tuleva työkaverimme.

Haluisitko kuulla lisää? Master of the Big Picture Heikki Luoto on tavoitettavissa numerossa 050 573 5380 seuraavina ajankohtina: 28.2. 9-11, 1.3. 9-11 ja 2.3. 9-11.