ylakoulun unelmapaiva

Yeesi ja Dreams

Yeesi ja Lasten ja nuorten säätiön Dreams-ohjelma tekivät yhteistyöprojektin keväällä 2018, joka toteutettiin Punainen Sulka-keräystuottojen voimin. Yeesin rooli yhteistyössä oli suunnitella materiaalisisältö yläkouluille Dreamstereiden vierailujen tueksi, jonka avulla koulu voi rakentaa oman unelmapäiväkokonaisuuden yhdessä nuorten kanssa. Sisällön tavoitteet olivat nuoren mielenterveyden vahvistaminen unelmoinnin avulla, lisätä nuorten tulevaisuudenuskoa ja kannustaa koulua edistämään yhteisöllisyyden tunnetta.

Mitä yhteistyöllä saatiin aikaan?

Yeesin tuottama sisältö tarjoaa konkreettisia menetelmiä omien unelmien tavoitteluun ja toiminnallisia harjoitteita omien vahvuuksien tunnistamiseen. Materiaali tulee myös Yeesin omille verkkosivuille kevään aikana, josta kuka tahansa voi hyödyntää sitä. Unelmointi on tärkeä voimavara ja unelmoinnilla on keskeinen rooli siinä, miten näemme oman tulevaisuutemme ja millaisia tavoitteita asetamme elämälle. Unelmointi on myös mielenterveyttä vahvistava tekijä, sillä inspiraatio antaa positiivista energiaa arkeen ja se vahvistaa tunnetta siitä, että meillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan elämäämme.

Materiaalisisältö sisältää aamunavauspuheenvuoron, hyvän mielen haasteita kouluyhteisölle sekä toiminnallisia oppituntiharjoitteita. Lisäksi tuotimme inspiraatiovideon, joka toteutettiin yhteistyössä nuorten kanssa. Löydät koko materiaalin pian tältä sivulta.

Materiaali on kaikille avointa ja toivomme, että sinäkin saat inspiraatiota siitä! Kuulemme myös mielellämme palautetta siitä.

Inspiroivia unelmointihetkiä!