Kesko lahjoitti Yeesille 10 000 euroa nuorten mielenterveyden edistämiseen.

Yeesi ja K-Plussa ainutlaatuisuuden asialla

Heikki 16.11.2017

K-Plussa täytti tänä vuonna 20-vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi sosiaalisessa mediassa mietittiin, mikä tekee ihmisistä ainutlaatuisia. Ainutlaatuisuus oli K-Plussan järjestämän kampanjan teema, jonka ansiosta Kesko lahjoitti Yeesille 10 000 euroa.

Miksi juuri minä olen ainutlaatuinen?

Oli hienoa huomata, kuinka moni osallistui kampanjaa ja kertoi omasta ainutlaatuisuudestaan. Jokainen osallistuja oli löytänyt itsestään puolia, joita arvostaa ja pitää juuri itselleen arvokkaina.

Meistä jokainen on ainutlaatuinen omalla erityisellä tavallaan. Meidät tekee ainutlaatuisiksi erilaiset polut, joita olemme kulkeneet ja asiat, joita olemme tehneet.

Ainutlaatuisuus on myös vahvuus, kun sen löytää itsestään. Omien vahvuuksien tunnistaminen on tärkeää oman kehittymisen ja itsetunnon vahvistumisen kannalta.

Vahvuudet tulevat usein käyttöön vasta, kun ne huomataan. Omalla puheella voimme edes auttaa, että erilaiset vahvuudet tulevat huomatuksi. Esimerkiksi kehumalla kaveria hyvästä työstä tai taidosta, kaveri voi vahingossa huomata oman vahvuutensa ja oman ainutlaatuisuutensa. Hyvä puheella voidaankin saada pieniä ihmeitä aikaan joka päivä.

Mihin lahjoitus tullaan käyttämään?

Me Yeesissä tahdomme tukea, että jokainen tunnistaisi ainutlaatuisuutensa ja että juuri erilaisina olemme vahvempia. Tavoitteena on käyttää lahjoitus mahdollisimman tehokkaasti, jotta sen avulla nuorten mielenterveys vahvistuu ja hyvinvointi lisääntyy.

Tarkoituksena on tuottaa lahjoituksen avulla kokeilu, jonka avulla nuoret löytäisivät omia vahvuuksiaan ja innostuisivat uusista asioista. Tästä kuitenkin myöhemmin lisää, kun kuviot selkiytyvät tarkemmin.

Ihan super suuri kiitos Keskolle ja kaikille kampanjaan osallistuneille siitä, että tuette meidän toimintaa. On ollut ilo huomata, että nuorten mielenterveyttä edistävä työ saa ihmisiä liikkeelle. Nöyränä jatkamme töitä paremman maailman puolesta.

Supervoimia syksyyn!

Mitä parhain terveisin,

Yeesiläiset