Mikä on Yeesi?

Yeesi-promo

Työpaja nuorille mielenterveyden edistämisestä

Hei nuorten kanssa työskentelevä ammattilainen!

Kaipaavatko nuoret tietoa mielenterveyteen vaikuttavista tekijöistä? Tietävätkö nuoret, miten omaa mieltä voi vahvistaa arjessa? Tilaa Yeesi-promo, jossa nuorten kanssa käsitellään mielenterveyttä voimavarakeskeisestä ja edistävästä näkökulmasta.

Yeesi-promo on Yeesin työntekijän tai vapaaehtoisen tekemä vierailu esimerkiksi oppilaitoksessa (toinen aste ja yläkoulu), nuorisotilassa tai järjestön ryhmätoiminnassa.

Promon tavoitteena on lisätä nuorten osaamista ja tietoa mielenterveyden vahvistamisesta. Yeesi-promossa mielenterveyttä käsitellään toiminnallisesti nuorten omasta arjesta käsin. Yeesi-promon avulla mielenterveystaitoja viedään nuorille toisten nuorten kertomana. Lisäksi promossa kerrotaan lyhyesti Yeesistä yhdistyksenä, mitä Yeesin vapaaehtoisena voi tehdä ja miten toimintaan pääsee mukaan halutessaan.

Promon kesto on lähtökohtaisesti 60–75 minuuttia ja se on tilaajalle ilmainen. Kestoa voidaan tilanteen mukaan räätälöidä tilaajan tarpeisiin. Yeesi-promoja voi resurssimme rajallisuuden vuoksi tilata ainoastaan pääkaupunkiseudulle. Tilatessasi Yeesi-promoa, huomioithan että Yeesin toiminnan kohderyhmää ovat kaikki 13-29 -vuotiaat nuoret.

Lisätietoja Yeesi-promosta saat tarvittaessa ottamalla yhteyttä Yeesin oppilaitos- ja järjestöyhteistyön koordinaattoriin Erikaan numerosta 0505605227.