Emilia nojailee punavalkoista seinää vasten.

Emilia saapui toimistolle

Emilia 11.4.2018

Kevät on täällä ja niin olen minäkin! Hyppään Yeesin uudeksi viestinnän ja osallisuuden koordinaattoriksi keskeltä Jyväskylän touhukasta opiskelijaelämää. Puheviestinnän maisterius siintää lupaavana horisontissa, ja tällä välipysäkillä on tarkoitus valjastaa jo kertynyt osaamiseni nuorten mielenterveystyön käyttöön ja oppia rutkasti uutta. Olen enemmän kuin innoissani!

Järjestömaailma on minulle tuttu erityisesti Setan kautta, mutta viimeisimmäksi olen puuhaillut esimerkiksi improporukkani talousvastaavana sekä monikulttuurisen olohuoneen ohjaajana Jyväskylässä. Inspiroidun tyypeistä, jotka pistävät panoksensa ja persoonansa peliin tärkeiksi kokemiensa asioiden puolesta, ja heitä on järjestökenttä pullollaan! Myös pienillä teoilla on merkitystä, ja Yeesi on mahtava esimerkki siitä, että osallistua voi omien senhetkisten voimavarojen ja resurssien mukaan.

Minulle elämässä tärkeintä on yhteys toisiin ihmisiin. Yritänkin pitää paljon yhteyttä ystäviini ja tykkään uusien ihmisten kohtaamisesta. Vuorovaikutuksen ilmiöt ovat loputtoman kiehtovia, ja on aina yhtä siistiä päästä näkemään ja kokemaan, kuinka yhteistä ymmärrystä luodaan erilaisten ihmisten kesken. En malta odottaa, että pääsen taas tutustumaan uusiin hienoihin tyyppeihin tämän työn myötä. Uudet työkaverit ovatkin jo ottaneet minut lämpimästi vastaan ja tehneet vaikutuksen asiantuntemuksellaan ja avoimella asenteellaan. On ilo liittyä tähän porukkaan.

Hieman olen huolissani siitä, miten uudet hienot työvälineet pysyvät hyppysissäni. Tapaan nimittäin tiputella tavaroita tuon tuosta ja pienikätisenä minua kauhistuttaa erityisesti älyluurien älytön koko. Toistaiseksi olen kuitenkin onnistunut pitämään aiemmat läppärit ja luurit melko ruhjeettomina tiputteluista huolimatta. Samaa ei voi sanoa juomalaseista: alkuperäisestä kahdeksan lasin kokoelmastani on jäljellä enää kaksi. Olen kuitenkin päättänyt, etten murehdi liikaa materian perään. Keskitän energiani ennemmin ihmissuhteista huolehtimiseen.

Minuun saa olla yhteyksissä, ja erityisesti haluaisin kuulla ajatuksianne Yeesin tämänhetkisestä viestinnästä, ja ideoita siitä, miten sitä voisi mielestänne kehittää. Lisäilkää minut kaveriksi Facebookissa (Yeesin Emilia) ja laittakaa viestiä!

Lempeää ja ilahduttavaa viikkoa jokaiselle, ja tapaamisiin!