Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

Kehittämistiimi on tapa vaikuttaa Yeesin suuntaan

Entistäkin parempi Yeesi? Hae kehittämistiimiin!

Annika 19.5.2017

Etsimme jäseniä neljään (4) kehittämistiimiin tekemään Nuorten mielenterveysseura Yeesin toimintaa entistä vaikuttavammaksi.

Mitä?

Jotta nuoret voisivat paremmin, tarvitsemme uusia näkemyksiä, ideoita ja tekoja nuorten mielenterveyden vahvistamiseen.

Yeesin tavoitteena on edistää nuorten mielenterveyttä tulevaisuudessa entistä paremmin, pysyä kiinni ajassa ja kurkkia jo tulevaa. Tahdomme toimia suuremmin ja vaikuttavammin. Kehittämistiimit tuovat Yeesiin uusia ideoita ja muuttavat niitä konkreettisiksi teoiksi mielenterveyden edistämiseen. Kehittämistiimin tuotos voi olla esimerkiksi kampanja, kehittämishanke, uusi käytäntö tai uudenlainen toimintamuoto.

Toivomme kehittämistiimien jäseniltä:

  • ideoita, joita emme ole vielä keksineet
  • osaamista jota meillä ei vielä ole
  • panosta järjestön tavoitteiden eteen työskentelemiseen
  • intoa maailman parantamiseen omia vahvuuksia käyttämällä

Paljonko tiimi vie sinun aikaasi?

Kehittämistiimit kokoontuvat noin neljä kertaa vuodessa. Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteydellä. Kokousten välillä ideoidaan ja keskustellaan verkossa. Yeesin työntekijät vetävät tiimejä ja tukevat työskentelyä. Jokaiseen tiimiin kuuluu myös hallituksen jäseniä. Tiimi on siis oiva tapa hypätä mukaan Yeesin ytimeen.

Keitä etsimme?

Tiimeihin etsimme ensisijaisesti 13-30-vuotiaita nuorten mielenterveyden edistämisestä innostuneita tyyppejä. Nuoruus on kuitenkin muutakin kuin numero, joten hae ihmeessä, jos koet, että sinun osaamisesi hyödyttäisi Yeesiä siirtymään nextille levelille. Kaipaamme monipuolista osaamista, taustoja, näkökulmia, moninaisuutta ja eri alojen osaajia.

Mitä tarjoamme?

Kehittämistiimissä toimiminen tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittämään ja kasvattamaan nuoren ja energisen järjestön toimintaa. Pääset konkreettisesti työskentelemään nuorten mielenterveyden hyväksi. Meille kokeilukulttuuri on ominaista ja innostumme helposti. Ideat eivät jää vain haaveiluksi, vaan tahdomme tehdä niistä myös totta. Kehittämistiimit ovat ideahautomoiden kaltaisia, jotka katsovat tulevaan ja tukevat työntekijöiden tavoitetta tehdä Yeesistä maailman paras nuorten mielenterveysseura.

Milloin?

Tiistaina 13.6. järjestetään Helsingissä kaikille vapaaehtoisillemme tapahtuma, jossa suunnitellaan tulevaa ja vaalitaan hyvinvointia hauskan yhdessä tekemisen parissa. Tavoitteena on, että kehittämistiimit tapaisivat ensimmäistä kertaa siellä ja sopisivat silloin seuraavan varsinaisen kokousaikansa. Merkkaa siis päivä jo kalenteriisi!

Hakuaika ryhmiin päättyy 11.6. Tavoitteenamme on muodostaa mahdollisimman monimuotoisia, 7-10 henkilön tiimejä. Ilmoitamme kaikille hakeneille valinnoista hakua-ajan päättymisen jälkeen. Hae mukaan alla olevalla lomakkeella!

Kehittämistiimit:

Varoja ja jäsenkokemusta

Tunnetko monenlaisia rahoituskanavia? Tiedätkö, kuinka jäsenkasvu saadaan aikaan? Tai oletko ehkä yritysyhteistyön osaaja?

Voidaksemme toimia vaikuttavammin, tarvitsemme vakaat tai jopa kasvavat resurssit. Tule tiimiin miettimään, kuinka jäsenkokemusta voitaisiin kehittää, miten meidän kannattaisi rekrytoida uusia jäseniä ja mistä ja millaisia rahoitusmuotoja voisimme löytää. Kuinka turvaamme resurssit nuorten ideoille ja omaehtoiselle mielenterveystyölle jatkossakin?

Vapaaehtoistoiminta

Tykkäätkö pukeutua eläinasuun? Tiedätkö miten vapaaehtoistoiminta voisi toimia vieläkin paremmin? Tai oletko harmitellut, ettei meillä ole sinulle sopivaa vapaaehtoistoimintaa? Ikävöitkö graffitipajoja ja palaisit halusta suunnitella uudenlaista kulttuuritoimintaa? Haluatko laittaa itsesi likoon nuorten mielenterveyden edistämiseksi?

Vapaaehtoiset ovat Yeesin sydän ja siksi haluammekin vahvistaa vapaaehtoistoimintaamme. Kehittämistiimi saa tehtäväkseen vapaaehtoistehtäviemme kehittämisen, uusien muotoilun ja vapaaehtoistoimintaan liittyvien käytäntöjen kehittämisen. Pääset mukaan luomaan Yeesin toiminnasta tekijöille hauskempaa ja yhteisöstämme entistäkin parempaa.

Oppilaitosyhteistyö

Haluatko vahvistaa opiskelijoiden hyvinvointia ja vaikuttaa positiivisesti oppilaitosten ilmapiiriin? Onko sinulla tuntumaa oppilaitosten tai opiskelijoiden arjen haasteista? Tiedätkö, miten opiskelijoiden mielenterveyttä voitaisiin edistää parhaalla mahdollisella tavalla? Oletko hyvä vetämään vaikuttavia ja hauskoja oppitunteja?

Yeesin kouluvierailuja ja oppilaitosyhteistyötä halutaan kehittää entisestään. Resurssimme ovat kasvaneet ja haluamme vaikuttaa entistä paremmin mielenterveyden edistämiseen opinnoissa ja yhteisöllisyyden parantamiseen oppilaitoksissa. Kehittämistiimissä suunnitellaan uudenlaisia yhteistyön muotoja, kehitetään sisältöjä ja menetelmiä sekä hiotaan nuorten osallistamisesta oppilaitoksissa timanttia.

Viestintä, vaikuttaminen ja tulevaisuus

Oletko oman elämäsi Elon Musk? Haluatko keksiä kreisejäkin ideoita? Katsotko jatkuvasti tulevaisuuteen? Tai Haluaisitko kanavoida teknologiaa mielenterveyden edistämiseen? Haluatko saada nuorten äänen kuuluviin?

Tässä kehittämistiimissä mietitään mm. miten Yeesin viestintää voisi kehittää niin, että se tavoittaisi entistä suuremman joukon ja saisimme asiallemme entistä suuremman painoarvon. Mikä on Yeesin visio ja missä olemme viiden vuoden päästä? Tiimin tehtävänä on luoda uudenlaisia suuntia ja ajatuksia järjestön tulevaisuuteen ja tuleviin painopisteisiin. Uusien hankkeiden suunnitteleminen ja järjestön vaikuttavuuden lisääminen ovat tiimin työskentelyn keskiössä.

Hae tiimeihin 11.6. mennessä alla olevalla lomakkeella! Lisätiedot: Heikki Luoto, heikki(a)yeesi.fi, 050 573 5380

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.

Mihin tiimiin haluaisit mieluiten? *
Varoja ja jäsenkokemustaVapaaehtoistoimintaOppilaitosyhteistyöViestintä, vaikuttaminen ja tulevaisuus

Mikä on kakkosvaihtoehto tiimiksesi?
Varoja ja jäsenkokemustaVapaaehtoistoimintaOppilaitosyhteistyöViestintä, vaikuttaminen ja tulevaisuus