Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

Viisi henkilöä istuu portailla

Fanista puheenjohtajaksi - Pinja uusi hallituksen puheenjohtaja

Täällä kirjoittaa Pinja! Olen ollut Yeesin fani jo pari vuotta; ensin työharjoittelijana, sitten vapaaehtoisena ja viimeisimpänä hallituksen varajäsenenä. Nyt olen innolla astumassa uuteen rooliin: minut valittiin Yeesin vuosikokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi.

Hallituksen puheenjohtajana haluan olla tukemassa, että Yeesi pysyy hengissä, tulee entistäkin paremmaksi, kasvaa ja kukoistaa!

Voisi ajatella, että Yeesin toimintaa määrittelee neljä eri osaa. Työntekijät, yhteistyökumppanit ja jatkuvasti muuttuva yhteiskunta sekä tärkeimpänä vapaaehtoiset. Haluan olla varmistamassa, että Yeesi pysyy jatkuvasti kehittyvänä, avoimena järjestönä ja rohkeana uuden kokeilijana jatkossakin. Millainen Yeesi on viiden tai kymmenen vuoden päästä? Näitä asioita toivon pääseväni miettimään yhdessä huikean hallituksen kanssa seuraavan vuoden aikana.

Haluan olla takaamassa sen, että Yeesi on maailman paras työpaikka työntekijöille ja maailman paras paikka olla mukana vapaaehtoistoiminnassa. Miten voisimme luoda isosta vapaaehtoisten joukosta yhteisön?

Omalta osaltani pääsen johtamaan puheenjohtajana omanlaista vapaaehtoisten joukkoa, hallituksen jäseniä. Toivon, että tämä joukko muodostaa tiiviin tiimin, jolla on yhteiset tavoitteet. Toiminnastamme haluan kertoa avoimemmin Yeesin jäsenille.

Unelmani on, että jonain päivänä Yeesi on kaikkien suomalaisten nuorten tunteman järjestö.

Miten sinun mielestäsi Yeesiä tulisi kehittää? Miten Yeesistä voisi tulla vieläkin parempi? Miten voisimme entistäkin paremmin edistää nuorten mielenterveyttä? Kerro ideasi ja tehdään yhdessä Yeesistä meidän nuorten näköinen!

Nähdään pian!

Aurinkoa!

- Pinja

Hallituksen puheenjohtaja Pinja
Pinja valittiin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi 5.4.2017