Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

snattu

Heippa, Yeesi!

Santtu 24.7.2017

Näin se harjoittelu Yeesissä saapui päätökseensä. Yhteensä 7 viikkoa Yeesin menoissa mukana kulkeneena voin sanoa, että fiilikset ovat todella hyvät! Sain koettua monta uutta asiaa ja opin niiden kautta paljon taitoja, joita voin tulevaisuuden ammatissani hyödyntää.

Sain olla mukana upeassa Euroopan mielenterveysseminaarissa, ja osallistuin Mielelenterveyden ensiapu 2 koulutukseen. Molemmat näistä tukevat erinomaisen hyvin kehittyvää ammattitaitoani. Koin paljon upeita kohtaamisia ja keskusteluita ammattilaisten ja vapaaehtoisten sekä Yeesin työntekijöiden kanssa. Koin olevani osa Yeesi-tiimiä!

Yeesin poppoo on mahtavaa porukkaa, ja työilmapiiri heidän keskuudessaan on rento sekä samalla aikaansaava. Asiat eivät jääneet vellomaan, ja sain tehdä oikeasti tärkeitä asioita, enkä jäänyt vain pyörittelemään peukaloita. Vapaaehtoiset ja hallituksen jäsenet ovat vertaansa vailla.

Yeesi ei unohdu, tulen varmasti tekemään jossain määrin töitä Yeesissä vielä tulevaisuudessa. Niin onnistunutta vapaaehtoistoiminnan pohjaa, jonka Yeesi tarjoaa, ei niin vain unohdeta!

Työharjoittelut ovat piristävä seikka osana opintoja. Jokaisen opiskelijan on hyvin tärkeää saada käytännön kokemusta alasta, jota opiskelee. Tämä auttaa tulevaisuudessa sopeutumaan työyhteisöön ja löytämään itselleen sopivan työpaikan. Työnantajien on myös tärkeää muistaa, miten tärkeä voimavara työharjoittelija voi loppujen lopuksi olla!

En voi muuta kuin hyvin lämpimästi kiittää Yeesin väkeä, että ottivat mut suorittamaan harjoitteluani tänne. Heikiltä, Vilmalta ja Annikalta sain paljon tärkeitä vinkkejä tulevaisuuden työelämään.

Tästä paljon uutta oppineena eteenpäin!