Kynä ja paperi annetaan kädestä käteen.

Koulutus: Mielenterveyden ensiapu 2 17.-18.11.

Enni 4.10.2018

Yeesi järjestää yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa Mielenterveyden ensiapu 2 -kurssin Allianssi-talolla Helsingissä. Koulutus on tarkoitettu kaikille Yeesin vapaaehtoisille, yhteistyökumppaneille sekä Yeesin toiminnasta kiinnostuneille.

Koulutuksessa osallistuja saa tietoa yleisimmistä mielenterveydenhäiriöistä ja niiden oireista, sekä valmiuksia tarjota apua ja ohjata hoitoon. Koulutuksessa opetellaan soveltamaan mielenterveyden ensiavun askeleita. Lue lisää koulutuksesta Suomen Mielenterveysseuran verkkosivuilta. Kouluttajina toimivat: Zarghoona Niazi ja Jannica Wiik.

Koulutus on osallistujille ilmainen. Koulutukseen kuuluvat aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen. Koulutustilaan on esteetön kulku. Mikäli toivot lisätietoa esteettömyydestä tai muista järjestelyistä, ole yhteydessä tilaisuuden järjestäjään.

Aika: 17.-18.11.2018 klo. 9-16
Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki
Ilmoittautuminen tästä linkistä 2.11. mennessä.

Lisätiedot info@yeesi.fi

Yeesi on kumppanina Suomen Mielenterveysseuran valtakunnallisessa mielenterveysosaamista vahvistavassa hankkeessa. Kaksivuotisen hankkeen aikana järjestetään Mielenterveyden ensiapu -koulutuksia jopa 50 000 kansalaiselle ja ammattilaiselle. Hankkeen puitteissa Yeesi järjestää Mielenterveyden ensiapu -kursseja vuosina 2017–2018.