Nuori kirjoittaa kehukuponkia pöydän ääressä

Koulutus: Nuoren mielen ensiapu 21.4.

Vilma 20.3.2018

Yeesi järjestää yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa Nuoren mielen ensiapu -kurssin Allianssi-talolla Helsingissä. Koulutus on tarkoitettu kaikille Yeesin vapaaehtoisille, yhteistyökumppaneille sekä Yeesin toiminnasta kiinnostuneille.

Koulutuksen tavoitteena on ennalta ehkäistä lasten ja nuorten mielenterveysongelmia, parantaa niiden varhaista tunnistamista ja tarjota apua ripeästi sellaista tarvitseville. Kurssi vahvistaa osallistujien mielenterveysosaamista ja sitä kautta lisää valmiuksia tarjota varhaista ja tehokasta tukea lapsille ja nuorille. Lue lisää Suomen Mielenterveysseuran verkkosivuilta.

Kurssiin kuuluu lähipäivä (7h) sekä verkkokurssi (7h). Ohjaajana toimivat Vilma Mankonen sekä Mia Purho.

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutukseen kuuluvat aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen. Koulutustilaan on esteetön kulku. Mikäli toivot lisätietoa esteettömyydestä tai muista järjestelyistä, ole yhteydessä tilaisuuden järjestäjään.

Aika Lauantai 21.42018. klo 9–16

Paikka Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Ilmoittautuminen 8.4. mennessä tämän linkin kautta.

Lisätiedot info@yeesi.fi

Yeesi on kumppanina Suomen Mielenterveysseuran valtakunnallisessa mielenterveysosaamista vahvistavassa hankkeessa. Kaksivuotisen hankkeen aikana järjestetään Mielenterveyden ensiapu -koulutuksia jopa 50 000 kansalaiselle ja ammattilaiselle. Hankkeen puitteissa Yeesi järjestää Mielenterveyden ensiapu -kursseja vuosina 2017–2018.