Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

Yeesiläiset kokoontuivat Myyrmäessä Vantaalla

Yeesi järjestää Mielenterveyden ensiapu 2 -koulutuksen 2.–3.12.

Vilma 9.10.2017

Yeesi järjestää yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran sekä Nyyti ry:n kanssa Mielenterveyden ensiapu 2 -kurssin Allianssi-talolla Helsingissä. Koulutus on tarkoitettu kaikille Yeesin vapaaehtoisille, yhteistyökumppaneille sekä Yeesin toiminnasta kiinnostuneille.

Mielenterveyden ensiapu 2 -koulutuksessa osal­lis­tu­ja saa tietoa yleisimmistä mielenterveyden häiriöistä ja niiden oireista sekä saa valmiuksia tarjota apua ja ohjata hoitoon. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat saada tietoa mielenterveyden häiriöistä ja niiden kohtaamisesta sekä mielenterveyden häiriöiden ensiavusta. Lue lisää koulutuksesta Suomen Mielenterveysseuran verkkosivuilta.

Koulutus on osallistujille ilmainen ja siihen kuuluvat aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen. Kouluttajana toimii Nyyti ry:n toiminnanjohtaja Minna Savolainen.

Aika 2.–3.12.2017. klo 9–16

Paikka Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Lisätiedot info@yeesi.fi

Yeesi on kumppanina Suomen Mielenterveysseuran valtakunnallisessa mielenterveysosaamista vahvistavassa hankkeessa. Kaksivuotisen hankkeen aikana järjestetään Mielenterveyden ensiapu -koulutuksia jopa 50 000 kansalaiselle ja ammattilaiselle. Hankkeen puitteissa Yeesi järjestää Mielenterveyden ensiapu -kursseja vuosina 2017–2018.