Kuvassa teksti: Alone we can do so little. Together we can do so much.

Minä Yeesissä

Jenna 30.1.2018

Moikka!

Vapaaehtoistyöstä on tullut oleellinen osa mun arkea ja haluan jakaa mun kokemusta Yeesin vapaaehtoisen näkökulmasta, let's go!

Elikkä tutustuin Yeesiin vuonna 2013. Näin silloin yläkoulussa esitteen Yeesin järkkäämästä graffitipajatoiminnasta, kävin tutustumassa ja viihdyin, tämän jälkeen monta muutakin kertaa uudestaan. Elämäntilanteeni oli sellainen, että olin hyvin aktiivinen Yeesin toiminnassa, sekä tutustuin pajojen kautta paremmin toiminnan mahdollistajiin.

Silloin, kun minua pyydettiin Yeesin vapaaehtoiseksi, olin aluksi hyvin skeptinen, koska aikaisempaa kokemusta sellaisesta ei ollut.

Olin kuitenkin viihtynyt ja saanut ilonaihetta toiminasta (eli miksipäs ei). Vapaaehtoistoiminta oli pitkälti silloin minulle sitä graffitipajoissa oloa ja auttelemista, mutta aina välillä pääsin myös esittelemään erilaisiin Suomen mielenterveysseuran pitämiin konferensseihin Yeesiä.

Nyt ollaan vuodesta 2013 harpattu vuoteen 2018 ja edelleen mukana ollaan ja edelleen on hyvä fiilis! Koen olevani paljon kehittyneempi mm.mielenterveysasioiden suhteen, avarakatseisempi ja itsestäni on paljastunut monipuolinen viestijä. Nykyään pidän paljon enemmän oman osani tekemisestä täällä somessa ja esittelyissä kouluissa tai muissa julkisissa tilaisuuksissa. Sopii omaan nykyiseen elämäntilanteeseen parhaiten.

 Yeesi tarjoaa monipuolisesti ja porrastetusti paljon mahdollisuuksia tehdä enemmän tai vähemmän, juuri omien resurssien ja voimavarojen mukaan vapaaehtoistyötä. Jos sua kiinnostaisi tutustua Yeesin vapaaehtoistyöhön niin käy lukemassa lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tsemppiä kaikille loppuviikkoon ja toivottavasti  nähdään Yeesin jutuissa!

Jenna, yeesiläinen