Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

Kuvassa on eläinhahmoja kaulakkain.

Nuorten omasta projektista pysyväksi toiminnaksi - RAY ehdotti Yeesille jatkoa

Moni järjestö on elänyt viime aikoina suuressa jännityksessä, koska Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) avustusehdotukset ovat olleet tuloillaan. Sama juttu oli meillä Yeesissä, kun odotimme, minkälaisena meidän toiminta tulee jatkumaa tulevina vuosina.

Iloksemme kuulimme, että RAY koki Yeesin mielenterveystoiminnan onnistuneeksi ja tukemisen arvoiseksi. Olimme hakeneet avustusta Luovasti mielenterveyden kanssa hankkeessa kehitetyn toiminnan jatkamiseen ja jatkokehitykseen.  Yhteensä RAY ehdottaa meille myönnettäväksi 198 900 euroa kohdennettua toiminta-avustusta (Ak)! Kuin siistiä!!!

Avustusehdotus tarkoittaa sitä, että ensi vuonna pääsemme rakentamaan pysyvämpää ja vaikuttavampaa mielenterveystoimintaa. Mahdollisesti tulette näkemään muutamia uusia naamoja Yeesin toimistolla. ;)

Avustuksen turvin lähdemme laajentamaan toimintaamme muihin mielenterveysseuroihin, mahdollistamaan nuorilta nuorille toimintaa ja tekemään huikeeta toimintaa toisen asteen opiskelijakuntien kanssa.

Ihan järjettömän suuri kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana rakentamassa ensimmäistä nuorten omaa mielenterveysseuraa. Emme olisi me ilman kaikkia meidän upeita vapaaehtoisia ja toimintaan osallistuneita tyyppejä. Te kaikki olette jättäneet oman jälkenne Yeesiin.

Iso kiitos menee myös menee nykyisille ja uusille yhteistyökumppaneille, jotka ovat lähteneet edistämään nuorten mielenterveyttä meidän kanssa. On ollut hienoa tehdä yhteistyötä teidän kaikkien

Kiitos myös RAYlle ja pelaajille, jotka ovat osaltaan olleet keräämässä avustusta, joka nyt luovutetaan Yeesille. Ilman heitä ei voitaisi vastaavia avustuksia myöntää.

Vuodesta 2017 tulee ihan 5/5!

Eeppisen onnellisin terveisin,

Yeesin Heikki ja Oona