Oona aloittaa Jaksaa, jaksaa - hankkeen koordinaattorina!

She is back! - Oona Hänninen aloittaa Jaksaa, jaksaa? -hankkeen koordinaattorina 4.3.2019

Heikki 27.2.2019

Kuka olet ja mitä tulet tekemään Yeesissä?

Olen Oona, monille Yeesiläisille jo ennestään tuttu yhteisöpedagogi ja ollut tavalla tai toisella mukana Yeesin matkassa yhdistyksen alkumetreiltä asti. Tulen työskentelemään Jaksaa, jaksaa? –hankkeessa, jossa ehkäistään toisen asteen opiskelijoiden uupumusta ja lisätään opiskeluintoa.

Miksi hait meille töihin?

Hain Yeesiin töihin, koska tiedän, että täällä pääsen käyttämään vahvuuksiani, työskentelemään kiinnostavien ja innostavien asioiden parissa ja huipputyyppien kanssa. Opiskelijoiden hyvinvointi on mulle tärkeä asia ja siksi onkin mahtavaa päästä kehittämään eri menetelmiä toisen asteen opiskelijoiden tueksi ja innostamiseksi yhdessä heidän kanssaan.

Mitä odotat uudelta työltä?

Odotan paljon uuden oppimista ja hanketyöskentelyn monipuolisuutta. Jokainen päivä todella on erilainen. Eteen tulee varmasti niin haasteita kuin mahtavia onnistumisiakin.

Mitä tuot mukanasi Yeesiin?

Tuon mukanani positiivisen elämänasenteen ja paljon kokemusta nuorten mielenterveyden edistämisestä. Mulle on myös tärkeää koko työyhteisön hyvinvointi ja tykkään keskustella avoimesti, pysähtyä ja reflektoida sekä muistaa iloita pienistä onnistumisista välillä kiireisenkin työn keskellä.

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi?

Liikuntaharrastuksiini perustuen olisin varmaankin jonkinlainen apina! Tykkään kaikenlaisesta akrobaattisesta ja luovasta liikkumisesta, kuten käsilläseisonnasta, kiipeilystä ja temppuilusta. Toisaalta tykkään myös rauhoittua joogassa. Harrastan myös acroyogaa, jossa parin kanssa rakennellaan erilaisia akrobaattisia liikesarjoja. Olisinkin varmaan sellainen elegantti apina.

Mikä on sun lempikarkki?

En syö kauheasti karkkia, mutta tykkään tummasta suklaasta. Suklaa ja kahvi ovat lyömätön yhdistelmä.

Mitä terveisiä haluat lähettää yeesiläisille?

Mahtavaa palata Yeesin porukkaan, toivottavasti tavataan pian. Toivon, että matkan varrella moni vapaaehtoinen osallistuu hankkeen kehittämistyöhön, sillä teillä on arvokasta omaa kokemusta ja näkemystä nuorten hyvinvoinnin edistämisestä!