Purkki värikkäitä kyniä

Nuoren mielen ensiapu –koulutus Yeesi goes SEKASIN –toiminnasta kiinnostuneille!

Enni 11.3.2019

Yeesi järjestää yhdessä Suomen mielenterveysseuran kanssa Nuoren mielen ensiapu –koulutuksen lauantaina 13.4 Suomen mielenterveysseuran tiloissa Helsingissä. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka ovat aikeissa osallistua Yeesi goes SEKASIN – ryhmächatteihin tulevaisuudessa. Jos kuulet Yeesi goes SEKASIN –toiminnasta ekaa kertaa nyt, voit käydä lukemassa siitä lisää täältä.

Nuoren mielen ensiapu antaa valmiudet lasten ja nuorten varhaiseen tukemiseen ja ripeään auttamiseen. Omaa osaamista lisäämällä jokaisella on mahdollisuus antaa riittävän varhaista ja tehokasta tukea, ja edistää näin lasten ja nuorten hyvinvointia. Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat mielen hyvinvoinnin haasteet arjen keskellä, lasten ja nuorten mielenterveyden ongelmat, sekä vaikeat kokemukset nuoren elämässä. Kouluttajana toimii Ranja Koski.

Koulutus on osallistujille ilmainen, ja siihen kuuluvat aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen. Mikäli toivot lisätietoa esteettömyydestä tai muista järjestelyistä, ole yhteydessä tilaisuuden järjestäjään.

Aika: lauantai 13.4 klo 9-16

Paikka: Suomen mielenterveysseura, Maistraatinportti 4, Neuvottelutila Onni, 4.krs.

Ilmoittautuminen tästä: https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen-NMEA--koulutukseen  4.4.2019 mennessä.

Lisätietoja voit pyytää Yeesin Enniltä: enni@yeesi.fi

puh: 0504071874

Toivottavasti nähdään koulutuksessa!