Yeesiläisiä vuosikokouksessa pöydän ääressä

Sinustako Yeesin puheenjohtaja tai hallitusaktiivi?

Vilma 15.3.2018

Sykkiikö sydämesi nuorten mielenterveyden edistämiselle sekä merkitykselliselle tehtävälle Yeesin toiminnassa? Yeesin vuosikokous järjestetään Allianssi-talolla 18.4.2018 klo 18. Kokous päättää Yeesin tärkeimmistä asioista, ja päätösvaltaa käyttävät Yeesin jäsenet. Yhtenä aiheena kokouksessa on valita hallitukseen uusia jäseniä. Haussa hallitukseen on puheenjohtaja sekä kaksi varsinaista, ja kolme varajäsentä.

Olisitko se sinä?

Yeesin hallituksen jäsen

Vapaaehtoistoiminta Yeesin hallituksessa tarjoaa aitiopaikan nuorten mielenterveyden edistämiseen sekä Yeesin toiminnan kehittämiseen. Lupaamme huippuporukan, rentoja kokouksia, hyvät kokoustarjoilut sekä tuen Yeesin työntekijöiltä. Hallituksen jäsenyys on kaksivuotinen tehtävä.  Kokouksia on vuodessa 6–8, ja tämän lisäksi voi työskennellä erilaisissa pienemmissä tiimeissä oman mielenkiinnon ja voimavarojen mukaisesti. Hallituksen jäsenen tulee olla yhdistyksen jäsen. Jäseneksi voit liittyä täältä.

Yeesin hallituksen puheenjohtaja

Yeesin hallituksen puheenjohtaja toimii tiiviisti yhteistyössä erityisesti toiminnanjohtajan, mutta myös muiden työntekijöiden ja yeesiläisten, kanssa. Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu muun muassa yhdistyksen strateginen johtaminen sekä hallituksen kokousten suunnittelu ja johtaminen. Puheenjohtajan pesti sopii henkilölle, joka ei pelkää ottaa vastuuta, oppia uutta ja edustaa Yeesiä.

Tehtävässä pääsee jatkuvasti kehittämään niin itseään kuin järjestöä. Tehtävä vaatii intohimoa edistää nuorten mielenterveyttä. Puheenjohtajuus on vuoden mittainen.

Lisätietoa puheenjohtajuudesta antaa mielellään Yeesin tämän hetkinen puheenjohtaja, Pinja (puheenjohtaja@yeesi.fi).

Miten hakea?

Jos paikka hallituksessa puheenjohtajana tai hallituksen jäsenenä olisi sinun juttusi, lähetä vapaamuotoinen motivaatiokirje tai -video Yeesin Heikille (heikki@yeesi.fi) 11.4. mennessä. Lisätietoa hallitustyöskentelystä voit myös kysyä Heikiltä.

Vuosikokouksen yhteydessä avoimet ovet Yeesin toimistolla

Ennen vuosikokousta kutsumme kaikki vanhat ja tulevat Yeesiläiset toimistolle tapaamaan muita ihania Yeesiläisiä sekä kuulemaan Yeesin toiminnasta. Tiedossa on kivaa yhdessäoloa, pientä purtavaa sekä tietysti loistoseuraa! Toivottavasti siis pääset paikalle. Ilmoittaudu vuosikokoukseen tämän linkin kautta. Vuosikokouksen Facebook -tapahtuman löydät täältä.