Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

omakuva

Santtu suuntaa Yeesiin!

Santtu 5.6.2017

Olen Santtu, 22-vuotias Yhteisöpedagogi opiskelija Hyvinkäältä. Opiskelen ensimmäistä vuotta Humanistisessa ammattikorkeakoulussa, Nurmijärvellä. Harrastan valokuvausta, tietotekniikkaa ja videopelejä. Lisäksi olen bloggaaja So-up –blogiyhteisössä, jos haluat mennä tutustumaan tuotoksiini, se onnistuu tästä linkistä! Vaikutan Yeesissä työharjoittelun muodossa nyt kesällä lähes kaksi kuukautta!

On mukavaa saada aloittaa harjoittelu Yeesissä. Työstän harjoitteluni aikana lähinnä taloushallinnollisen puolen työtehtäviä täällä Yeesin toimistolla, Pasilassa. Myös paljon muuta on luvassa, ja odotankin innolla mitä tuleman pitää.

Aikaisempaa kokemusta järjestöistä minulla on Mannerheimin lastensuojeluliiton keskusjärjestöstä ja Ehyt ry:stä. MLL:ossa olenkin vaikuttanut jo lähes kaksi vuotta! Olen MLL:ossa yleinen toimistoassistentti, ja olen vaikuttanut hyvin tiiviisti keskustoimiston nuorisotiimin palvelujen tuotannossa ja kehittämisessä. Lisäksi avustan toimistolla IT asioissa ja toimitan jäsenpalvelusihteerin tehtäviä tarvittaessa. Ehyt:ssä toimin yhden kesän ajan nuorten vapaaehtoistoiminnan ohjaajana.

Olen aikaisemmalta koulutukseltani nuoriso –ja vapaa-ajanohjaaja ja olen valmistunut Järvenpään Seurakuntaopistosta. Kyseisen opintojakson aikana toimin työharjoitteluissa Hyvinkään seudun urheilijoiden tuottamassa iltapäiväkerhotoiminnassa ohjaajana.

Minulla ei ole Yeesin toiminnasta aiempaa kokemusta. Yeesin toiminnan tavoitteet kuitenkin seuraavat vahvasti omia näkemyksiäni. Odotan innolla harjoittelujaksoani. Koen, että minulla on paljon opittavaa ammattilaisilta, jotka toimivat Yeesissä ja yhteistyössä Yeesin kanssa. Lisäksi toivon, että minäkin voisin tuoda jotain uutta Yeesin paljettiin!

Harjoittelujakso tulee varmasti avartamaan entistäkin enemmän kuvaani järjestötyöstä, ja se olisikin minulle suureksi eduksi, sillä haluan tulevaisuudessa työskennellä ja vaikuttaa nimenomaan järjestömaailmassa. Kaikki uusi tieto ja uuden oppiminen monelta eri taholta on hyvin tärkeää, ja se pitää mielen virkeänä!