Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

Uuden työharjoittelija Saran esittäytyminen ja ensitunnelmia Yeesillä aloittamisesta.

Sara saapui toimistolle

Sara 15.08.2017

Olen Sara, 26-vuotias sosiaalitieteiden maisteriopiskelija Tampereen yliopistosta. Juureni ovat alun perin Hyvinkäältä, mutta tällä hetkellä asun Helsingissä. Viime vuosina olen tottunut muuttamaan lähes joka syksy uuteen kaupunkiin, mutta tämä elokuu on erityinen - kerrankin saan jäädä kotiutumaan rauhassa uusimpaan kotiini Vallilaan.

Toinen minulle erityinen asia tässä syksyssä on harjoittelun aloittaminen Yeesin tiimissä. Työurani Yeesillä alkoi eilen ja se kestää kolme kuukautta, eli aion viihtyä täällä toimistolla marraskuun puoliväliin. Viihtymiseni oli varmaa jo heti tutustuessa, koska työyhteisö on mielettömän mukava ja työympäristö tyylikäs!

Kuvailisin itseäni hyväntuuliseksi ja hyväntahtoiseksi nuoreksi naiseksi, joskin toisinaan myös hyvin hajamieliseksi. Tyypillisesti unohdan purkaa kauppakassin heti kotiin tullessani, tai sitten matkakorttini on jatkuvasti hukassa. Hajamielisyys ei onneksi ole vaarallista, mutta tulee lompakolleni kalliiksi ostaa jatkuvasti yksittäisiä matkalippuja. Lippujen ostamisen lisäksi minulla on myös muutama oikea harrastus: juokseminen, joogailu ja ystävieni tapaaminen.

Lisäksi nautin myös uusien asioiden oppimisesta. Yritän jatkuvasti ymmärtää maailmaa ja muita ihmisiä hieman paremmin. Harjoitteluni Yeesissä antaakin minulle erinomaisen tilaisuuden oppia uusia asioita ja kohdata uusia ihmisiä. Pääsen tutustumaan järjestökenttään syvällisemmin nuorten, hyvinvoinnin ja mielenterveysteemojen kautta. Odotan tulevaa aikaa innoissani, koska pääsen tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Ja mikä parasta, pääsen tekemään niitä ammattitaitoisten ja inspiroivien työkavereiden kanssa.

Mielenkiintoinen ja toivottavasti myös aurinkoinen syksy siis luvassa minulle. Intoa ja lämpöä myös sinun alkavaan syksyysi!