2I4A9427 copy

Terveisiä hallitukselta - syksyn   sadon summaus

Pinja 28.11.2017

Pidimme vuoden viimeisen hallituksen kokouksen tiistaina 21.11. ja nyt onkin hyvä aika summata syksyn satoa! Syksyn kokouksissa hallitus on ehtinyt muun muassa...

... kuulla jokaisessa kokouksessa kuulumisia toimistolta. Työntekijäjoukkomme on huikealla työpanoksellaan edistänyt nuorten mielenterveyttä eri tavoin tänäkin syksynä. Erästä hallituslaisista totesikin hyvin viime kokouksessa: "Miten paljon te ehdittekin saada aikaiseksi hallitusten kokousten (eli kuukaudessa) välissä!" Esimerkiksi nuoria Yeesi on kohdannut face-to-face muutamassa kuukaudessa yli 2000.

... pohtia eri lahjoitusten käyttökohteita. Suuret kiitokset jokaiselle - niin kannattajajäsenille kuin eri yhdistyksille ja organisaatioille, että haluatte tukea meidän toimintaamme.

... keskustella uuden työntekijän palkkaamisesta. Onnittelut Saralle tehtävään!

... päivittäneet kaikkien työntekijöiden toimenkuvat ja luoneet sellaisen Saralle.

... hyväksyä ison määrän uusia jäseniä. Tervetuloa uudet jäsenet!

... käsitellä ja lähettää ensi vuoden rahoitushakemuksen.

... suunnitella ensi vuotta ja kommentoida vuoden 2018 toimintasuunnitelmaa. Lupaan: ensi vuodesta tulee tätäkin parempi.

... käsitellä paljon muita asioita!

Kaiken kaikkiaan hallituksen syksyyn on kuulunut laaja-alaisesti "vähän kaikkea" - kuten hallituksen tehtäviin kuuluukin. Onneksi hallituksemme koostuu laaja-alaisesti eri alojen ammattilaisista; joukosta yksi osaa luoda realistisen markkinointibudjetin toinen hallitsee hr-asiat ja siihen liittyvän lainsäädännön, kolmas tuntee järjestökentän paremmin kuin omat taskunsa. Olen kiitollinen ja iloinen tästä joukosta, joka haluaa osallistua toimintaan vapaaehtoisesti - jakaen yhteisen unelman nuorten mielenterveyden edistämiseksi.

Tapahtumarikkaan vuoden jäljiltä on nyt hyvä aika paketoida tämä vuosi ja suunnata kohti vuotta 2018. Kiitos työntekijät, työharjoittelijat, yeesiläiset, yhteistyökumppanit, rahoittajat, tukijat, some-seuraajat, te kaikki vuodesta 2017!

Rentoa loppuvuotta toivottaen,

Pinja

Yeesin hallituksen puheenjohtaja