Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

Tommi aloittaa uutena jäsenenä Yeesin hallituksessa

Kuka on Tommi? - Yeesiläiset hallituksessa

Mä olen 27 v. Kuopiosta Helsinkiin opiskelujen perässä muuttanut heppu ja juuri valmistuva kauppatieteiden maisteri. Miellän itseni avoimeksi, empaattiseksi ja huumoria rakastavaksi reissailijaksi, jota kiinnostaa itsensä kehittäminen ja uudet kokemukset. Viimeisimpänä esimerkkinä toimii joogaopettaja kurssin suorittaminen Intiassa.

Työskentelin ennen rekrytointialalla, mutta seuraavaksi haluaisin päästä työskentelemään hyvinvointi- ja mielenterveysasioiden parissa tulevaisuudessa.

Etsinkin tällä hetkellä seuraavia mahdollisuuksia ja haasteita. Olen itse puhunut avoimesti omista mielenterveysasioista ja päässyt sitä kautta jakamaan kokemuksia kouluilla ja eri tilaisuuksissa.

Yeesiin olen saanut vasta pintaraapaisun, mutta järjestön ajatusmaailma ja visio kuulostivat sen verran upeilta, että halusin ehdottomasti päästä mukaan vaikuttamaan tärkeisiin asioihin, minkä vuoksi hainkin hallitukseen. Voimavarojen parantaminen positiivisen mielenterveystyön kautta vaikuttaa sellaiselta otteelta, jota me juuri tarvitaankin!

Toivoisin että seuraavan vuoden aikana pääsen tutustumaan uusiin mahtaviin tyyppeihin sekä olemaan mukana Yeesin toiminnan kehittämisessä sekä asettamassa uusia suuntaviivoja.

Haluan ymmärtää mitä Yeesi merkitsee monille, miten asioita voisi tehdä vielä entistä paremmin sekä mitä uusia juttuja voitaisiin kokeilla.

Olisi hienoa saada aikaan yeesi-aate, että ihmiset näkisivät tämän jutun isompana kuin pelkkänä yhdistyksenä, eli enemmänkin ajattelutapana tai juuri aatteena joka korostaa positiivista mielenterveyttä.

Oikein mahtavaa toukokuuta ja ollaan yhteyksissä,

Tommi