graffitivalmistelua kaverin kanssa

Tule Yeesin vapaaehtoiseksi harrastuskaveriksi! 

Sara 20.12.2017

Yeesin harrastustoiminta alkaa tammikuussa

Kuten aiemmin kerroimme, Yeesin harrastustoiminta käynnistyy tammikuussa 2018. Yeesin ja Supaflyn graffitipajat jatkuvat taas torstaina 18.1.2018 ja pajoja on joka torstai kevään ajan. Sirkustunnit Magenta ry:n kanssa alkavat puolestaan helmikuussa ja niistä tiedotetaan lisätietoa pian. Molemmat harrastukset ovat avoimia ja maksuttomia kaikille 13-29-vuotiaille nuorille. Pyrimme toiminnalla kuitenkin tavoittamaan erityisesti sellaisia nuoria, joilla ei ole tällä hetkellä omaa harrastusta. Osallistumiskynnys pidetään matalana ja toimintaan voi osallistua milloin vain. Ennakko-ilmoittautumista ei ole.

Tuu Yeesin harrastuskaveriksi!

Yeesi etsii toimintaan mukaan myös vapaaehtoisia n. 16-29-vuotiaita nuoria, jotka olisivat innostuneita sitoutumaan nuorten harrastuskavereiksi useammalle kerralle. Harrastuskaverien päätehtävät ovat edistää turvallista ja positiivista ilmapiiriä ryhmässä. Harrastusryhmissä ohjaajana on aina paikalla lajin ammattilainen ja vapaaehtoiset ovat mukana tukemassa nuoria hänen lisäkseen.

Harrastuskavereille järjestetään myös koulutuspäivä kevään aikana, joka kuuluu osaksi harrastuskaverina toimimista. Nuoret harrastuskaverit osaavat kaikista parhaiten antaa kannustusta ja tukea toisille nuorille, joten heidän roolinsa harrastusryhmässä on todella merkityksellinen!

Miten mukaan kaveritoimintaan?

Jos sinulla heräsi innostus olla mukana harrastuskaverina ja päästä myös samalla itse harrastamaan graffititaidetta tai sirkusta, liity ensin Yeesin vapaaehtoiseksi. Lisätietoja harrastuksista saat myös laittamalla viestiä sara@yeesi.fi tai Facebookissa Saralle.  Jokaisen vapaaehtoisen osallistumiskertoja voidaan jakaa yhdessä yeesiläisten kesken omiin aikatauluihin sopivaksi.

Tai mukaan vaan kokeilemaan!

Jos harrastuskaverin rooli ei innosta, mutta kaipaat silti itsellesi uutta harrastusta – tuu mukaan osallistumaan! Aikaisempaa kokemusta harrastuksista ei tarvita. Mukaan voi tulla yksin tai kaverin kanssa milloin vain.

Yeesin tulevat harrastuskertojen ajankohdat ja paikat löydät menovinkeistä. Seuraa myös Yeesin Facebook-sivua. Toivottavasti nähdään just sun kanssa!