Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

Yeesiläiset kokoontuivat Myyrmäessä Vantaalla

Uudet hallitusaktiivit haussa!

Annika 7.3.2017

Yeesin vuosikokous järjestetään 5.4. klo 18 Allianssitalolla. Yhtenä aiheena kokouksessa on valita hallitukseen uusia jäseniä. Avoimena on 4 paikkaa hallituksessa.

Olisitko se sinä?

Vapaaehtoistyö Yeesin hallituksessa tarjoaa aitiopaikan nuorten mielenterveysasioiden edistämiseen, asioista päättämiseen ja toiminnan kehittämiseen. Lupaamme mahtavan porukan, rentoja kokouksia, kokoustarjoiluja ja hyvän tuen työntekijöiltä. Hallituksen jäsenyys on kaksivuotinen tehtävä. Kokouksia on 6-8 kpl vuodessa ja niiden lisäksi voi työskennellä erilaisissa pienemmissä tiimeissä omien resurssien ja mielenkiinnon mukaan. Hallituksen jäsenen tulee olla yhdistyksen jäsen. (Vielä ehdit liittyä!)

Jos paikka hallituksesta kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen motivaatiokirje Yeesin Heikille (heikki(a)yeesi.fi) 31.3. mennessä sähköpostilla. Heikiltä saat myös vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi.

Vuosikokouksen yhteydessä uuden toimiston tuparit

Vuosikokoukseen ympärillä järjestetään uuden toimiston tuparit (klo 16-19) Olemme muuttaneet Allianssitalolla kerrosta alemmas, katutasoon. Lisää vuosikokouksesta, kokouksen asialista sekä ilmoittautumisohjeet. Tupareista kerromme vielä lähiaikoina lisää!