Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

Ihmiset eläinpuvuissa tanssivat ja pitävät hauskaa.

Yeesi-sivut saivat uuden ja raikkaan ilmeen

Yeesiläiset 2.12.2016

Saatoit jo huomata, että www.yeesi.fi -osoite vei sinut oudon näköisille sivuille. Tämä johtuu siitä, että uusimme sivustomme ulkonäön kokonaan. Ajatus sivuston uudistamisesta lähti käyntiin vuoden alusta ja nyt saimme julkaistua uudet ja uljaat sivut kaikkien nähtäväksi.

Verkko on alusta asti ollut keskeisessä osassa Yeesin toimintaa. Tahdoimme saada Yeesille nuorekkaat kotisivut, joista tiedon löytää nopeasti. Keskeisessä roolissa sivustouudistuksessa olivat Yeesin vapaaehtoiset, jotka olivat kommentoimassa sivustoa aina ensimmäisistä luonnoksista oikolukuun asti.

Useat ihmiset ovat ovat tehneet  valtavan määrän työtä uusien sivujen eteen. Iso kiitos kuuluu Måndagin tyypeille, jotka antoivat vinkkejä ja apua sivustouudistuksen ollessa vielä ajatuksen tasolla. Lisäksi valokuvaaja Lina Jelanski vastasi siitä, että sivuja koristaa upeat ja yeesimäiset valokuvat.

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä on Kildan Jyri. Huikean ison kiitoksen tahdomme antaa Kildan Jyrille, joka on tehnyt sivuston suurimman työn ja koodannut sivuston näyttämään upealta.

Käy siis tutustumassa Yeesin uusiin sivuihin! Kerro palautetta uusista sivuista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@yeesi.fi tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta!

Terveisin,

Yeesiläiset

 

Yeesi on vuonna 2011 perustettu, Suomen ensimmäinen valtakunnallinen nuorten mielenterveysseura. Teemme voimavaralähtöistä mielenterveystyötä ja haluamme edistää positiivisuutta. Edistämme nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.