Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

Vasemmalla Vilma ja oikealla Annika

Breaking: Yeesin uudet tekijät on valittu

Heikki 13.2.2017

Yeesin vuosi alkoi vauhdikkaasti uusien tyyppien rekrytoinnilla, kun saimme tietää, että toimintamme tulisi saamaan uutta rahoitusta. Etsimme tiimiin kahta uutta tekijää, jotka olisivat valmiita viemään Yeesiä seuraavalle tasolle.

Yli 200 mahtavaa hakijaa!

Rekrytoinnista muodostui melkoisen suuri ponnistus, kun kahta tehtävää haki yhteensä yli 200 loistavaa tekijää. Oli hienoa huomata, kuinka moni oli kiinnostunut käyttämään vahvuuksiaan nuorten mielenterveyden edistämiseen.

Valintaprosessiin osallistuivat Yeesin Heikin lisäksi hallituksesta ja vapaaehtoisista koostunut HR-tiimi. Tehtävä muodostui haastavaksi hakijajoukon ollessa todella timanttinen. Huikean iso kiitos vielä kerran kaikille hakeneille ajasta ja energiasta, jota käytitte meidän eteen!

Annika uusi vapaaehtoistoiminnan koordinaattori ja Vilma uusi Oppilaitos- ja järjestöyhteistyön koordinaattori

Lopulta pitkän harkinnan ja pohdinnan jälkeen tiimi päätti pyytää uudeksi vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriksi Annika Jouhkia (kuvassa oikealla) ja Oppilaitos- järjestöyhteistyön koordinaattoriksi (kuvassa vasemmalla) Vilma Mankosta.

Kuka Annika?

Annika on yhteisöpedagogi ja järjestötyöläinen. Viimeisimpänä olen työskennellyt asumisneuvojana ja sitä ennen tiiviisti vapaaehtoistoiminnan parissa sekä Partiolaisilla että Punaisella Ristillä.

Annika aloittaa Yeesissä 23.2.2017. Hän perii Oonan tehtävät vapaaehtoisten koordinaattorina ja tulee olemaan yhteyksissä paikallisiin mielenterveysseuroihin. Annikalle voi laittaa jo nyt sähköpostia annika(at)yeesi.fi, mutta vastausta voi odottaa helmikuun loppupuolella. Yeesin Oona tulee muuttumaan jatkossa Yeesin Annikaksi. Puhelinnumero on 0505768474.

Kuka Vilma?

Vilma on liikuntatieteiden sekä tuleva kasvatustieteen maisteri. Aikaisemmin hän työskennellyt koulumaailmassa aineenopettajana sekä erilaisissa järjestöissä urheiluvalmennuksen ja leiritoiminnan parissa.

Vilma aloittaa Yeesissä 13.2.2017. Häneen voi olla yhteydessä esimerkiksi järjestö- ja oppilaitosvierailuihin liittyen. Vilman saa kiinni numerosta 0505605227, FB:stä Yeesin Vilmana tai sähköpostilla vilma(at)yeesi.fi.

Hakuprosessiin ja valintoihin liittyviä asioita voi kysyä Yeesin Heikiltä (heikki(at)yeesi.fi tai 050 573 5380).

Tekijät ovat Yeesin suuri voimavara, joten on älyttömän hienoa saada uudet tyypit näin nopeasti mukaan. Uudella tiimillä lähdetään tekemään maailmasta edes vähän parempi ja positiivisempi paikka!

Rauhaa ja rakkautta!

Yeesin Heikki