#HUOMAA KEHU-4

Huomaa kehu-kampanja 30.10.-3.11.2017

Milloin viimeksi itse kehuit ystävää, perheenjäsentä tai työkaveria? Kenen kannustavat ja rohkaisevat sanat ovat jättäneet sinuun jäljen?

Yeesi järjestää Huomaa kehu-kampanjan Positiivisen CV:n kanssa. Yhteistyökampanjan tavoitteina ovat positiivisen ilmapiirin edistäminen ja positiivisten tunteiden korostaminen kehumisen avulla.

Miksi?

Positiivinen vuorovaikutus, kehuminen, sekä myönteinen palaute ovat todella tärkeitä tekijöitä mielenterveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Jokainen varmasti tietää, kuinka valtavan lämmin voima kehumisella ja kiittämisellä voi olla.

Miten voin osallistua?

Osallistu aluksi kampanjan Facebook-tapahtumaan, jossa julkaistaan kampanjaviikon aikana erilaisia hyvän mielen haasteita jokaiselle päivälle. Facebookista löydät myös lisätietoa, sekä mielenkiintoista kampanjaan liittyvää sisältöä.

Voit osallistua kampanjaan myös jakamalla mieleenpainuvimman kehun, jonka olet itsestäsi kuullut. Tai vaihtoehtoisesti voit kertoa, milloin ja miten itse viimeksi kehuit toista. Jaa tarinasi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa  hashtagilla #huomaakehu.

Lisäksi koulut ja päiväkodit voivat ilmoittautua mukaan omalla toiminnallaan. Löydät sieltä myös erilaisia materiaaleja ja käytännön vinkkejä kouluarkeen.

Erityiset teemapäivät eli Huomaa hyvä! - päivät järjestetään Espoossa Matinlahden koulussa 30.10. ja Tiistilän koulussa 1.11. Kouluissa järjestetään valokuvausta kannustusviestein koristelluilla kehyksillä, joista on tarkoitus ottaa kuvia ja jakaa niitä somekanavilla samalla hashtagilla #huomaakehu.

Haastamme koulujen lisäksi muutkin tahot - tavoitteena on järjestää positiivisia tempauksia kaikkialla Suomessa! Kerro meille #huomaakehu hashtagin avulla, miten te osallistuitte kampanjaan.