Ville Särkelä aloitti hankepäällikkönä

Ville Särkelä aloittaa hankepäällikkönä Jaksaa, jaksaa? -hankkeessa.

Heikki 5.3.2019

Kuka olet ja mitä tulet tekemään Yeesissä?

Olen Ville, 33-vuotias lappilainen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon omaava yhteisöpedagogi. Reilut kymmenen vuotta olen pyörinyt nuorten ja nuorisoalan ammattilaisten parissa järjestöissä sekä kunnallisella ja yksityisellä puolella. Tulen luotsaamaan Jaksaa, jaksaa? -hanketta seuraavat kolme vuotta.

Miksi hait meille töihin?

Hankkeen kuvaus oli yksinkertaisesti ohittamaton ja äärettömän mielenkiintoinen, joten hakemuksen lähettämistä ei tarvinnut empiä! Yeesi on ollut minulle ennestään tuttu kentän toimija ja olen seuraillut järjestön toimintaan vuosien varrella muiden töiden ohessa.

Mitä odotat uudelta työltä?

Odotan ennen kaikkea uusia ihmisiä, uuden oppimista ja itseni haastamista.

Mitä tuot mukanasi Yeesiin?

Tuon mukanani laajahkon kokemuksen erilaisissa tilanteissa olevien nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskentelystä. Kriittinen pedagogiikka, yhdenvertaisuus ja solidaarisuus ovat ihmis- ja maailmankuvani rakennuspalikoita, joten esimerkiksi näistä topikeista voin innostua ränttäämään tuntikaupalla. En ota itseäni kuitenkaan turhan vakavasti, joten jonkinlaista huumoriarvoa tuon myös mukanani.

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi?

Toivoisin olevani Nelisormimangusti. Toteemieläimeni. Tasankojen valpas päivystäjä ja yhteisöllisen toiminnan nimeen vannova elukka.

Mikä on sun lempikarkki?

Perinteiset pantterit.

Mitä terveisiä haluat lähettää yeesiläisille?

Odotan innolla Yeesiin ja yeesiläisiin tutustumista!