Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

pyramidi_rajattu

Visiointia ja sirkushuveja

Pinja 16.6.2017

Mitkä ovat Yeesin vahvuudet, heikkoudet, mahdollisuudet ja uhat? Mitä mieltä olemme Yeesin arvoista? Entä millainen Yeesin tulisi olla tulevaisuudessa? Tälläisia kysymyksiä pohdimme tiistaina yhdessä vapaaehtoisten, hallituslaisten ja työntekijöiden kanssa.

Ideointipäivään osallistuneiden henkilöiden erilaisten taustojen ja näkökulmien ansiosta syntyi arvokasta keskustelua ja uusia ideoita. Yeesi on olemassa juuri nuoria varten, joten ainakin itse koen sen hyvin tärkeäksi, että nimenomaan kohderyhmämme pääsi jakamaan ajatuksiaan Yeesin tulevaisuudesta.

Yhteenvetona voisi sanoa, että osallistujien mielestä Yeesin kaltaista järjestöä tarvitaan jatkossakin - mutta yhä isommassa mittakaavassa. Seuraavaksi onkin aika alkaa pohtimaan, miten Yeesistä tehdään aidosti koko Suomen kattava järjestö ja ehkäpä jopa kansainvälinen yhteisö!

Ideointisession jälkeen Sirkus Magenta opetti meille huikeita sirkustemppuja niin maalla kuin ilmassakin. Taisi muutamalle osallistujalle purra oikea sirkuskärpänen. Lopuksi pääsimme testaamaan opittuja taitoja muodostamalla ihmispyramidin, jonka hieno lopputulos näkyy ensimmäisessä kuvassa.

Kiitos jokaiselle päivään osallistuneelle! Teidän huikeiden ideoiden perusteella lähdemme tekemään Yeesistä entistäkin parempaa ja isompaa. Katso myös päivästä koostettu video:

Aurinkoista kesää toivottaen,
Pinja
Hallituksen puheenjohtaja