Vuosikokouksen osallistujat iloisessa yhteiskuvassa.

Vuosikokouksessa iloittiin ja jännitettiin!

Oona 17.4.2019

Nyt on vuosikokous kokoustettu, ja missä tunnelmissa! Järjestyksessään tämä oli Yeesin historian yhdeksäs vuosikokous, ja jälleen meillä oli kunnia valita hallitukseen lisää huipputyyppejä johtamaan työtä nuorten mielenterveyden edistämiseksi.

16.4. järjestetyssä kokouksessa edettiin jouhevasti vierailevan puheenjohtajan, Tunne rintasi ry:n toiminnanjohtaja Sonja Raunion johdolla. Toimintasuunnitelman, talousarvion sekä jäsenmaksujen suuruuden vahvistamisen jälkeen kokouksessa siirryttiin osuuksista jännittävimpään: valitsemaan Yeesin hallituksen puheenjohtaja sekä uudet hallituksen jäsenet tulevalle kaudelle.

Hallituspaikoista käytiin tiukka kisa

Puheenjohtajaksi valittiin Yeesissä jo tutuksi tullut kasvo Senni Moilanen, joka toimi puheenjohtajana myös edellisenä kautena. Aivan mahtava homma, onnittelut Sennille ja eritoten meille itsellemme! Näkemyksellistä ja kunnianhimoista asennetta ja otetta, joita Sennistä löytyy, ei voi koskaan olla liikaa!

Suurin osa hallitukseen hakijoista esittäytyi vuosikokoukselle paikan päällä ja sen lisäksi saimme katsella kaksi videohakemusta hakijoilta, jotka eivät päässeet paikalle. Toinen videohakemuksista tuli Irlannista asti! Todella hienoa, että tälläkin kertaa Yeesin hallitustyöskentely ja nuorten mielenterveyden edistäminen kiinnosti niin monia todella päteviä ja osaavia tyyppejä. Suuri kiitos kaikille hakeneille!

Hallituksen uusista neljästä varsinaisesta ja kahdesta varajäsenestä päästiin äänestämään. Varajäsenten valinta sai jännittävän käänteen, kun kaksi hakijaa saivat saman verran ääniä! Äänestyksen päätyessä tasapeliin Yeesin säännöt sanovat, että arpa ratkaisee, kumpi hakijoista valitaan… Virallisen ja kutkuttavan jännittävän arvonnan jälkeen olivat Yeesin uudet hallituksen jäsenet selvillä kokonaisuudessaan.

Uusiksi hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Pauliina Turunen, Rico Martikainen, Aino Jolkkonen ja Tiitus Uusoksa sekä varajäseniksi Katariina Haapanen ja Teresa Bäckström. Suuren suuret onnittelut uusille hallituslaisille! Heidän lisäkseen hallitus koostuu edelliseltä kaudelta jatkavista jäsenistä, joita ovat Inkeri Alatalo, Jenna Wahlstén, Tiina Myllymäki ja Sami Räsänen.

Vuosikokouksessa päätettiin lisäksi yhdistyksen uudesta strategiasta vuosille 2019-2024 ja sääntömuutoksesta, joista viestimme myöhemmin.

Fiilis vuosikokouksessa oli rento ja yeesimäisen positiivinen. Kokouksen jälkeen osa lähti vielä leffaan katsomaan kotimaista Aurora-elokuvaa, joka kruunasi ihanan illan!

Tuhannet kiitokset kaikille kokoukseen osallistuneille ja hallitukseen hakeneille. Kisa oli tiukka ja kaikki hallitukseen hakijat olivat todella mahtavia tyyppejä, joiden osaaminen tulee varmasti käyttöön Yeesissä! Kuten kokouksessakin todettiin, ”kumpa kaikki halukkaat voitaisiin valita hallitukseen”. Mutta hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen, sillä niin tärkeää kuin hallitustyöskentely onkin, se on vain osa Yeesin moninaisesta toiminnasta, jossa tilaa löytyy aivan kaikille. Tästä linkistä pääset ilmoittamaan itsesi Yeesin vapaaehtoiseksi ja voit osallistua juuri sinua kiinnostaviin vapaaehtoistehtäviin nuorten mielenterveyden edistämiseksi.

Ps. Kiitokset myös Sylva ry:lle, että saatiin kokoustaa teidän rennoissa ja todella hienoissa tiloissa!