Copy of Copy of Kooste henkilökunnan kuvista

WANTED: Toiminnanjohtaja sekä viestinnän ja vaikuttamisen koordinaattori

Yeesi 28.5.2019

Elämme Yeesissä jännittäviä aikoja, koska etsimme jälleen uusia työntekijöitä liittymään mukaan Yeesi-jengiin. Etsimme siis toiminnanjohtajaa sekä viestinnän ja vaikuttamisen koordinaattoria.

Haethan tehtäviin 13.6.2019 mennessä lähettämällä hakemuksen ja CV:n .pdf tiedostona osoitteeseen rekry@yeesi.fi. Merkitse viestin otsikkoon kumpaa tehtävää olet hakemassa.

Olisitko Sinä meidän uusi Master of the Big Picture?

Toiminnanjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme tiimiimme toimeen tarttuvaa, visiointikykyistä ja lempeää johtajaa. Toiminnanjohtajan tehtävässä vastaat Yeesin taloudesta, hallinnosta ja johdat järjestön päivittäistä toimintaa. Työ pitää sisällään paljon yhteistyötä niin vapaaehtoisten kuin eri järjestöjen kanssa. Olet myös Yeesin työntekijöiden esihenkilö.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, joten se vaatii joustavuutta ja asioiden nopeaa oppimista. Tehtävässä pääset toteuttamaan unelmiasi ja omia ideoitasi yhdessä mahtavan tiimin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakemisesta löydät täältä.

Olisitko Sinä meidän uusi viestinnän ja vaikuttamisen koordinaattori?

Etsimme tiimiimme idearikasta, sanavalmista ja toiset huomioivaa työkaveria. Viestinnän ja vaikuttamisen koordinaattorina pääset kehittämään Yeesin viestintää yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Vastaat viestinnän koordinoinnista ja mahdollistat nuorille uusia paikkoja vaikuttaa mielenterveyden teemoihin.

Erityisesti sosiaalinen media ja visuaalinen viestintä ovat keskeisiä osia tehtävää. Työssä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin ja vapaaehtoisten kanssa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakemisesta löydät täältä.

Mitä Yeesi tekee?

Yeesi tekee edistävää mielenterveystyötä nuorilta nuorille -periaatteella. Toimintamme ydintä on voimavaralähtöinen mielenterveystyö sekä mielenterveyden näkyväksi tekeminen ja edistäminen nuorten arjessa. Meillä on 260 vapaaehtoista ympäri Suomea. Yeesissä työskentelee kuusi työntekijää, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään.

Heräsikö sinulla kysymyksiä tehtävistä?

Heikki kertoo työstään Master of the Big Picturena Yeesin IG Storiesissa torstaina 6.6.2019, joten voit silloin kysyä asiasta kuin asiasta. Lisäksi Heikki on tavoitettavissa numerossa 050 573 5380 seuraavina ajankohtina: 5. ja 7.6.2019 klo 9-12.