tarvikkeita ja tusseja maalaukseen ja piirtämiseen

Yeesi aloittaa nuorille suunnatun harrastustoiminnan vuonna 2018

Kerroimme jo aikaisemmin, että Yeesi oli mukana Suomen Lions-liitto ry:n järjestämässä Punainen Sulka Rödä Fjädern 2017-keräyksessä. Meidän työ nähtiin tukemisen arvoiseksi ja olemme todella kiitollisia siitä. Seuraava askel oli pistää hihat heilumaan ja nyt meillä on ilo kertoa, miten Yeesi aikoo käyttää saamansa keräystuotot.

Alkuvuodesta 2018 Yeesi alkaa avustuksen voimin järjestämään matalan kynnyksen harrastustoimintaa nuorille Helsingissä. Toiminta on täysin avointa kaikille, mutta pyrimme erityisesti tavoittamaan sellaisia nuoria, joilla ei ole tällä hetkellä omaa harrastusta.

Harrastuslajeiksi ovat valikoituneet graffititaide ja sirkus. Yeesin yhteistyö jatkuu Supaflyn kanssa ja sirkustunnit aloitetaan yhdessä Sirkus Magenta ry:n kanssa. Molemmat toimijat ovat mahtavia yhteistyötahoja uudelle projektillemme! Harrastukset ovat tarkoitus käynnistää tammi-helmikuun aikana.

Harjoittelija Sara jatkaa Yeesissä harrastustoiminnan koordinaattorina

Yeesillä on siis luvassa uusia tuulia vuonna 2018, mutta uusien asioiden lisäksi on tiedossa hieman jotain vanhaa. Yeesin työharjoittelija Sara nimittäin jatkaa työskentelyä tulevien harrastuksien parissa. Tahdomme, että työharjoittelut Yeesissä antavat taitoja, jotka auttavat työllistymään. Nyt meille avautui myös mahdollisuus itse työllistää yksi harjoittelijoista uuteen projektiin.

Maanantaina 20.11 Sara aloittaa virallisesti Yeesin harrastustoiminnan koordinaattorina. Sara työskentelee kolme päivää viikossa ja häneen voi olla jatkossa yhteydessä harrastustoimintaan liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Tiedotamme harrastustoiminnan alkamisesta, aikatauluista ja muista lisätiedoista tarkemmin loppuvuoden aikana.

Yhden asian kerromme kuitenkin jo nyt: Yeesi alkaa pian etsimään vapaaehtoisia harrastuskavereita, joita innostaa osallistua harrastuksiin säännöllisesti kevään ajan. Tarkoituksena olisi porukalla pitää huolta siitä, että jokaisessa harrastuskerrassa olisi kannustava ja positiivinen ilmapiiri. Ja yeesiläiset luovat sen parhaiten yhdessä!

Jos siis graffitit tai sirkus kiinnostavat sinua, pysy kuulolla Yeesin some-kanavissa!

Lisätietoja:
Sara Salo
sara@yeesi.fi
050 4071874