Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

Kuvassa tyyppi hymyilee ja näyttää peukkuja pilviseinän edessä.

Yeesin Enni goes Sekasin!

Arvatkaa kuka ei malttanut olla viikkoa pidempään erossa Yeesistä?

Kuka olet ja mikä on vastuualueesi Yeesissä?

Olen Enni, ainakin osalle yeesiläisistä jo vallan tuttu tyyppi. Tein Yeesillä viime syksynä sosionomiopintoihin liittyvän työharjoittelun, jonka perään vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin sijaisuuden. Saatatte ihmetellä, miksi oon taas täällä esittelemässä itseäni, joten voinkin ilolla kertoa, että palasin toimittamaan uutta Yeesi goes Sekasin –koordinaattorin virkaa (pohdittiin toimistolla voisiko mun titteli olla ”The Messed up –coordinator”, mutta ehkä se tulee olemaan kuitenkin joku muu).

Mitä odotat uudelta työltä?

On hauskaa palata tutulle työpaikalle, mutta aivan eri tehtäviin. Odotan innolla työskentelyä uuden projektin parissa, joka kulkee nimellä Yeesi goes Sekasin. Lyhyesti esiteltynä projekti antaa vapaaehtoisille aikaisempaa laajemmat mahdollisuudet osallistua Sekasin-verkkotoimintaan ja sen kehittämiseen. Projektin aikana Yeesi tarjoaa tukea ja koulutusta sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä, ideoimassa ja toteuttamassa uutta ryhmächatin muotoa. Lupaan kertoa projektista lisää lähitulevaisuudessa!

Uuden työnkuvan lisäksi odotan tietenkin sitä, että pääsen taas mukaan Yeesin arkeen: syömään lounasta työkavereiden kanssa ja tapaamaan vapaaehtoisia.

Mitä tuot mukanasi Yeesiin?

Yeesi saa minusta rennon, avoimen ja hauskan tyypin mukaan riveihinsä. Toimistolla jaksan ilahduttaa kollegoita tarinoilla teinivuosistani, tai esittelemällä kuvia koirista (tai pandoista), mutta ennen kaikkea tietämykseni mielenterveys- ja päihdeaiheista on se, mitä tuon mukanani.

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi?

Tää on ehkä tosi tylsä vastaus, mutta kyllä mä oisin koira! Kun katson mun omia koiria, niin niiden elämä vaikuttaa aika mukavalta; ruoka kannetaan eteen ja niitä ei näytä stressaavan muu kuin postinkantaja tai ovisummeri. Mielelläni kokeilisin lungia elämää koirana!

Mitä terveisiä haluat lähettää yeesiläisille?

Ihanaa, kun en joutunutkaan sanomaan teille hyvästejä, vaan saan jatkaa tässä ihanassa yhteisössä olemista! Lähtekää rohkeasti mukaan Yeesi goes Sekasin –projektiin, tästä on tulossa aika siisti juttu! Ja jos teillä on tässä vaiheessa jotain kysyttävää, tai ootte kiinnostuneita tästä projektista, niin mulle saa laittaa tosi matalalla kynnyksellä viestiä esimerkiksi sähköpostilla: enni@yeesi.fi,  Facebookissa profiiliin Yeesin Enni tai puhelimitse numeroon 0504071874.

Nähdään taas!

Yeesin Enni