graffititaidetta ham:lla

Yeesin graffititaidepajat jatkuvat läpi kesän

Sara 23.5.2018

Yeesi ja Supafly ovat järjestäneet yhteistyössä kevään ajan maksuttomia graffitipajoja nuorille Helsingissä. Nyt voimme iloksemme kertoa, että graffitipajat jatkuvat läpi kesän syyskuuhun asti! Pajat ovat kaikille n. 13-29-vuotiaille avoimia ja maksuttomia.

Graffitipajoja järjestetään toukokuun loppuun asti torstaisin klo 15-19 Helsingin taidemuseon Kulma-tilassa. HAM:lla järjestettäviin Graffitikulman pajoihin pääsee mukaan siis vielä muutaman kerran ajan!

Kesäkuussa pajat takaisin Toimintakeskus Happeen

Yeesin ja Supaflyn graffitipajat on koettu kiinnostaviksi ja olemme päässeet tutustumaan mahtaviin nuoriin, joista osa käy pajoissa viikoittain. Lisäksi monet ovat tulleet ensikertalaisina kokeilemaan graffititaiteen tekoa ja toistaiseksi he kaikki ovat lähteneet pajasta onnistunein ja hyvin mielin!

Kesäkuusta alkaen graffitipajat siirtyvät takaisin Toimintakeskus Happeen, joka sijaitsee Suvilahdessa. Hapen osoite on Sörnäisten rantatie 31. Pajat ovat jatkossakin torstai-iltaisin Supaflyn katutaidetoimistossa. Kesän aikana on myös tarkoitus toteuttaa liikkuvia graffititaidepajoja ympäri Helsinkiä. Seuraa Yeesin menovinkkejä, niin pysyt mukana kesän aikatauluissa.

Miten mukaan?

Pajoissa on mukana aina graffititaiteen ammattiohjaaja Supaflylta ja Yeesin ohjaaja. Pajoissa olemme piirrelleet erilaisille alustoille ja maalanneet spraymaalilla. Mukaan pääsee tulemalla vain paikalle, kaikki nuoret ovat tervetulleita katsomaan tai kokeilemaan! Pajoihin saa tulla milloin haluaa ja niistä saa poistua omien aikataulujen mukaan.

  • 31.5. torstaina klo 15-19 viimeinen graffitipaja Helsingin taidemuseolla.
  • 7.6. torstaina klo 15-19 graffitipaja Toimintakeskus Hapessa, Sörnäisten Rantatie 31.

Kesäkuusta eteenpäin pajat järjestetään Toimintakeskus Hapessa. Toivottavasti nähdään sunkin kanssa pian!