Kehukeräys Koulurauhatorilla

Yeesin Kehugeneraattori on täällä!

Sara 2.11.2017

Yksi syksyn innostavista ja salaperäisistä projekteista saatiin vihdoin valmiiksi, kun Yeesin Kehugeneraattori julkaistiin virallisesti 31.11.2017. Kehugeneraattori on yksi osa Huomaa kehu-kampanjaa, jota Yeesi järjestää yhteistyössä Positiivisen CV:n kanssa.

Kaipaatko uusia tapoja kertoa hyviä asioita muille? Kehugeneraattori auttaa!

Haluamme edistää positiivista vuorovaikutusta ja auttaa huomaamaan hyvän muissa. Kehugeneraattori antaa kehuja, mutta sen tavoitteet ovat myös kannustaa sanomaan positiivisia asioita muista ihmisistä ääneen, sekä auttaa keksimään erilaisia tapoja kehuja.

Muiden kehuminen ja omien vahvuuksien löytäminen ovat myös kampanjanviikon tavoitteita, mutta haluamme korostaa positiivisen vuorovaikutuksen merkitystä jokapäiväisessä elämässä jatkuvasti. Positiivinen käyttäytyminen, oman puheen ystävällinen sävy j tavat huomioida muita ovat tärkeitä mielenterveyttä vahvistavia tekijöitä.

”Sinussa elää viisaus”

Generaattorin kehuja on kerätty syksyn aikana opiskelijoilta Töölön yhteiskoulusta ja Suomen Kuvalehden artikkelista. Lisäksi kyselimme mieleenpainuvia kehuja ja positiivisia lausahduksia Mannerheimin lastensuojeluliiton Koulurauhatori-tapahtumasta ja Yeesin vapaaehtoisilta. Tapoja kehua on yhtä useita kuin ihmisiäkin – mutta jokainen niistä lämmittää mieltä!

Jos et ole vielä tutustunut generaattoriin, löydät se täältä. Lisäämme Kehugeneraattoriin mielellämme myös uusia kehuja, joten jos sinulla on jokin kannustava kehu mielessä, vinkkaa meille siitä!