Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla.

Lue lisää meistä.

Kuvassa Yeesin Oona

Minun matkani jatkuu uusiin seikkailuihin

Viimeisen viiden vuoden ajan olen ollut mukana Yeesin matkassa. Olen toiminut vapaaehtoisena, hallituksen varapuheenjohtajana, työharjoittelijana ja viimeisen vuoden projektikoordinaattorina Luovasti mielenterveyden kanssa –projektissa. Nyt on kuitenkin minun aika jatkaa matkaani. Tänään 16.12.2016 on viimeinen päiväni tittelillä Coordinator of Positive Action.

Olen nähnyt Yeesin monesta eri suunnasta ja ollut mukana mitä hienoimmissa jutuissa. Olen saanut innostua ja innostaa, olla luova, jakaa hyvää mieltä, työskennellä osaavien ja hienojen ihmisten kanssa sekä kokea vaikka mitä. Ennen kaikkea olen saanut oppia ja kasvaa.

Joululoman jälkeen minua odottaa opinnot Humanistisessa ammattikorkeakoulussa ja sen jälkeen uudet seikkailut. Fiilikset Yeesistä lähtemisestä ovat tottakai haikeat, mutta samalla myös äärettömän kiitolliset ja onnelliset. Tämä vuosi on ollut aivan mahtava ja eilen se kruunattiin uutisilla siitä, että Yeesin rahoitus RAY:ltä on ensivuonna entistäkin suurempi! Yeesiin palkataan alkuvuodesta kaksi uutta työntekijää, minulle seuraaja vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriksi sekä oppilaitosyhteistyön koordinaattori. Joten homma jatkuu entistä suuremmalla volyymillä! Sillä välin kun uusia työntekijöitä vielä rekrytoidaan, voi kaikissa asioissa olla yhteydessä Master of the Big Pictureen, eli Yeesin Heikkiin.

Enpä olisi viisi vuotta sitten osannut kuvitella, mihin tämä tie tulee minut viemään, kun liityin Yeesin perustajajäsenten Emmin ja Pilvin innostamana hiukeaan porukkaan edistämään kaikkien nuorten mielenterveyttä. Erityinen kiitos tästä kaikesta kuuluu heille. Tuhannet kiitokset kuuluvat myös teille kaikille, jotka tavalla tai toisella olette mukana Yeesin toiminnassa. Olen itse saanut kokea ja todistaa, kuinka niillä pienilläkin teoilla on todella suuri vaikutus. Joten jatketaan yhdessä mielenterveyden edistämistä jokapäiväisessä arjessamme. Hymyillään, halataan, kiitetään ja kannustetaan. Ollaan se muutos, joka me halutaan maailmassa nähdä.

Kaikkea hyvää toivottaen,

Yeesin Oona