Copy of Copy of Blogin kuvanrajain - tee kopio!

Yeesin Vilma lähtee kohti uusia tuulia – Erika jatkaa pestissä

 

Yeesin Erika 18.7.2019

Yli kaksi vuotta Yeesin oppilaitos- ja järjestöyhteistyön koordinaattoria työskennellyt Vilma Mankonen lähtee elokuun alussa kohti uusia haasteita.  Tässä Vilman terveiset kaikille yeesiläisille ja yhteistyökumppaneille:

Reilun kahden vuoden Yeesi-taipaleen jälkeen on aika suunnata kohti uutta.

Lämmin kiitos kaikille kenen kanssa oon saanut jakaa ja oivaltaa! Ihanat ja empaattiset työkaverit, upeat, hauskat ja rohkeat vapaaehtoiset, lukuisat fiksut ja luovat oppilaitoksissa kohdatut nuoret, rakentavat ja osaavat yhteistyökumppanit. On ollut antoisaa tehdä yhteistä työtä teidän kanssa. Yeesi on ollut mulle hieno oppimisen, uusien ihmisten ja mahdollisuuksien aarreaitta. Uskon että se on sitä monille myös jatkossa!

Vaalitaan iloa ja toivoa, ja jatketaan hommia sen eteen että jokaisen nuoren oikeus hyvään mielenterveyteen toteutuisi! Leppeitä kesäpäiviä kaikille, pidetään huolta itsestämme ja toisistamme 💖🌿☀🌻🌈

Vilma on ollut mahdollistamassa Yeesin nopeaa kehittymistä ja kasvamista korvaamattomalla panoksellaan. Haikein mielin siis kiitämme ja toivomme kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Oppilaitos- ja järjestöyhteistyön koordinaattorina jatkaa Vilman opintovapaata vuoden alusta sijaistanut Yeesin Erika. Yhteyden saa sähköpostitse erika@yeesi.fi ja puhelimitse numerosta 050 560 5227.