Viisi henkilöä istuu portailla

Hankepäällikkö / Keksi oma titteli (Yeesi)

Haemme hankepäällikköä koordinoimaan uutta Jaksaa, jaksaa? -hanketta, jonka tarkoituksena on kehittää ratkaisuja erityisesti toisen asteen opiskelijoiden jaksamisen ja opiskeluinnon tukemiseen. Hankepäällikkönä vastaat hankkeen taloudesta, hallinnosta, toiminnan etenemisestä sekä yhteistyökumppaniverkostosta. Lisäksi tehtävään kuuluu muun muassa digitaalisen kuormituksen mittaustyökalun kehittämisen koordinointi yhdessä muiden hanketyöntekijöiden ja teknisen toteuttajan kanssa. Hanke on kolmevuotinen ja sen rahoittajana toimii STEA. Hankkeessa on yhteensä kolme työntekijää, joista kaksi työskentelee Yeesissä ja yksi Nyytissä. Tehtävään sisältyy satunnaisia matkoja, ilta- ja viikonlopputöitä.

Yeesi tekee edistävää mielenterveystyötä nuorilta nuorille periaatteella. Toimintamme ydintä on voimavaralähtöinen mielenterveystyö sekä mielenterveyden näkyminen ja edistäminen nuorten arjessa. Meillä on 260 vapaaehtoista ympäri Suomea. Yeesissä työskentelee seitsemän työntekijää, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään.

Jos sinulla on seuraavaa osaamista, voisit olla etsimämme tyyppi!

 • Sinulla on osaamista projektinjohtamisesta ja olet vetänyt onnistuneita hankkeita.
 • Ymmärrät hankehallintoa ja -taloutta.
 • Osaat pitää langat käsissäsi ja pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia.
 • Sinulla on osaamista toiseen asteen opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisestä.
 • Sinulla on kiinnostuneisuutta ja perehtyneisyyttä uupumisen ja innostumisen teemoihin.
 • Osaat ottaa yhteistyökumppanit mukaan tekemään vaikuttavaa toimintaa.
 • Sinulla on halua vaikuttaa yhteiskuntaan.
 • Hallitset monipuoliset viestinnän taidot ja sosiaalinen media on sinulle mahdollisuuksien avaruus.
 • Olet nopea oppimaan uusia asioita.
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot.
 • Et pelkää heittäytyä tilanteisiin ja keksiä ratkaisuja uusiin haasteisiin.
 • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus.

Eduksi laskemme:

 • Olet hankkinut koulutusta tai työkokemusta edistävästä mielenterveystyöstä tai oppilaitosyhteistyöstä.
 • Olet tehnyt mielenterveysteemojen parissa töitä aiemmin.
 • Sinulla on kokemusta järjestö- tai vapaaehtoistoiminnasta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Välittömiä etuja meillä ovat tekemisen vapaus, mahdollisuus oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä huippukivat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Meille ensisijaisen tärkeää on työntekijöiden työhyvinvointi, joten tarjoamme virkistystä, liikuntatunteja, työnohjausta ja kouluttautumismahdollisuuksia. Työpiste sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Työehdot

Työ on määräaikainen kokopäivätyö 31.12.2021 asti. Työsuhteen alkamisen ehtona on, että sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) avustussesityksen. Esihenkilönäsi toimii Yeesin toiminnanjohtaja. Työsopimuksessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkka muodostuu yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun henkilön tulee toimittaa ajan tasalla oleva rikosrekisteriote. Velvoite perustuu lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Hakuohjeet

Työhistorian sijaan palkkaamme tulevaisuutta, valmiuksia, intohimoa, motivaatiota ja sopivuutta toimintakulttuuriimme. Toivomme myös työyhteisömme muodostuvan mahdollisimman moninaisesta joukosta. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si ensisijaisesti tämän lomakkeen kautta tai osoitteeseen rekry@yeesi.fi 1.2.2019 klo 16.00 mennessä. Haastattelut järjestetään 8.2., 11.2. ja 12.2.2019. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri sinä olet tuleva työkaverimme.

Voit hakea myös muita auki olevia tehtäviä saman lomakkeen kautta. Yeesin hankekoordinaattorin hakuilmoituksen löydät täältä ja Nyytin hankekoordinaattorin täältä.

Haluatko kuulla lisää? Master of the Big Picture Heikki Luoto on tavoitettavissa numerossa 050 573 5380 seuraavina ajankohtina: 23.1. klo 9-12 ja 29.1. klo 13-16.

Jaksaa jaksaa? -hankeen rekrytointien Tietosuojaseloste.